HTML

torsdag den 30. august 2012

Giveaway i samarbejde med CityStoffer.dk



Denne giveaway er lavet i samarbejde med citystoffer.dk.

Citystoffer har for nyligt åbnet en webshop hvor du finder en masse lækkert stof, garn og tilbehør.
Webshoppen er et supplement til den fysiske butik City Stoffer og Garn der har eksisteret i over 30 år.
Den fysiske butik finder du på adressen:

City Stoffer & Garn
Park Allé 9
8000 Aarhus C

Jeg har jo selvfølgelig selv været inde og surfe rundt på webshoppen og der er virkelig nogle lækre sager.
Personligt er jeg ret vild med de her to børnestoffer!

 
 
 
Eller hvad med det her Liberty stof.
 
 
 
Til min store glæde har de også garn i webshoppen.
 
 
 
Præmien:
Mariann der er indehaver af Citystoffer.dk har været så sød at udlodde ikke mindre end 5 gavekort på hver 200kr som der kan købes vare for enten online eller i butikken.
 
Udtrækning:
De 5 vindere trækkes d. 23/9
 
Sådan deltager du:
For at deltage i giveawayen skal du være fast læser** af bloggen og gå ind på Citystoffer.dk og finde to af de ting som du kunne tænke dig at bruge gavekortet på hvis du bliver en af de 5 heldige vindere. Husk at linke til de to ting i kommentarfeltet.
 
Ovenstående giver 1 lod.
 
Der er mulighed for at samle 5 ekstra lodder. Dette gøres ved at lave et blog indlæg om denne giveaway, husk at linke til giveawayen.
 
Ps. Husk at skrive om du deltager med 1 eller 6 lodder.
 
** man kan være fast læser via gfc, bloglovin og mail, men i denne giveaway kan man også være det via ByKirsti på facebook, på den måde har man også mulighed for at være med selvom man ikke selv har en blog eller gfc/bloglovin konto.
 
This giveaway is only for people living en Denmark

Vinderen af perlebilledet er....

Når nu jeg selv er totalt blind og fuldstændig havde overset at det var tid til at trække vinderen af perlebillede giveawayen er det jo godt at jeg har sådan nogle søde faste læsere der kan minde mig om det!



Der var 25 skønne deltagere i denne giveaway og i har tilsammen samlet 64 lodder!

Det vindene lod blev.....lod nummer 23! Bag dette lod gemmer sig pigen her.
 
Stort tillykke til dig!

Send mig en mail så kan vi aftale nærmere om billede osv.

Dette bliver den sidste perlebillede giveaway i denne omgang, men hold øje med bloggen for jeg laver en ny indenfor et par mdr.


Husk min nye giveaway i samarbejde med citystoffer.dk

mandag den 27. august 2012

DIY - pindsvinehi

Efter mit sidste indlæg om vores logerende i haven, pindsvinet, er der flere der har været interesseret i hvordan pindsvinehiet er lavet så her kommer en DIY.

Da pindsvinet er flyttet ind vil jeg af gode grunde ikke rykke rundt på kassen, så det er lidt begrænset hvor mange vinkler i kan få billeder i. Jeg tror nu nok det går for der er ikke så meget i det.


Selve kassen:
Kassen måler ca 45cm x 45cm x 45cm. Toppen/taget måler 50cm x 50cm således at der stikker en smule kant ud hele vejen rundt.
Der laves et indgangshul på ca. 15cm x 15cm.
OBS kassen har ingen bund men står direkte på jorden.

Placering og indretning af kassen:
Kassen placeres et roligt, afsides sted i haven. Kassen skal stå godt fast på jorden. Man kan evt. dække kassen med lidt grene og kvas der holder den på plads, men husk at indgangshullet skal være frit.
Man kan fylde lidt blade og/eller hø i kassen. Pindsvinet henter selv mere til den synes at der er tilpas med materiale i kassen.
På billederne herunder viser det hvordan pindsvinet selv fligtigt har hentet fyld. På det første billede har vi ryddet 'stien' hen til kassen. Næste billede er taget en uges tid senere og man kan tydeligt se at der ligger en masse grene/blade som pindsvinet har hentet.




Fodring af pindsvin:
Man kan sagtens fodre pindsvinene i haven men det er meget vigtigt at man ikke giver dem mælk! De voksne pindsvin får dårlig mave af mælk og ungerne dør af det.
Pindsvinets almindelige kost består primært af biller, snegle, orme o.lign. men da det jo nok er en anelse svært at få disse smådyr til at blive i en foderskål kan man stille vand ud til pindsvinene og sprede noget kattetørkost og evt noget moden advokado ud i græsset. 

Vi har fået lidt melorme (de fodre deres tamfugle med dem) af naboen som vi stillede ud til pindsvinet.


Jeg håber denne DIY var let forståelig. Har i spørgsmål er i velkomne til at skrive.

torsdag den 23. august 2012

Kondomer og svin....

....ja altså et pindsvin!


Designet af hiet er fra en Sebastian Klein børnebog. Jeg skal nok se om jeg kan finde det hvis nogen er interesserede, da det er en sjov ting at lave sammen med ungerne.

Da vi købte huset for et år siden, lavede min far og den lille rådhørede et pindsvine hi vi kunne have stående i haven. Desværre var det jo ret sent på sommeren faktisk nærmere henne i efteråret så der nåede desværre ikke at flytte noget pindsvin ind. Men så her den anden dag fik min bedre halvdel øje på et pindsvin bag i haven.

Idag så jeg pindsvinet sad nede ved en grenbunke vi har liggende. Noah og jeg smuttede ind til naboen for at høre om de havde nogle melorme (de fodre fuglene med dem) som vi måtte få. Så tog vi pindsvinet og satte det hen hvor vi har sat vand og ormene til den. Husk forresten at pindsvin IKKE må få mælk!

DIY til pindesvinet hiet og fodervejledning findes her




Igår var jeg til Brugernes Bazar i Odensen sammen med det værested hvor jeg er frivillig. Det var skide hyggeligt og Rasmus Nøhr der spillede var rigtig god!
I løbet af dagen gik vi en tur op i byen og ja jeg er sgu nok lidt bagud men hernede på Falster har vi altså ikke helt det samme bland selv sortiment som de holder sig i det fynske.
Jeg vil lade billederne tale for sig selv....








fredag den 17. august 2012

Ugler i mosen -den hæklede slags

Så blev det ugletid igen!

Jeg elsker at lave amigurumis og denne ugle er helt sikkert en af mine favoriter! Man kan lave uendelige farvekombinationer og der er ikke så meget pille arbejde som der er ved mange andre amigurumis.
Denne gang var der en der havde bestilt en ugle i lilla og i skal da ikke snydes for billeder. Som i nok kan se har jeg leget lidt i app'en instaframe



Opskriften skal i da heller ikke snydes for, den finder i her

torsdag den 16. august 2012

Vinderne er.....



Så blev det tid til at trække vinderne af min giveaway!

Der var hele 49 der deltog som opfyldte kriteriet om at bo i Danmark. Det er virkelig fantastisk at så mange havde lyst til at deltage!
Det betyder at der udløses 3 præmier og der skal jo så findes 3 vindere! 1. vinder vælger først. 2. vinder vælger som nummer to og surprise surprise sidste vinder der trækkes er den sidste der vælger.

Der er ialt samlet 127 lodder blandt de 49 deltagere.

Som sædvanlige bliver det på den drøn kedelige random.org måde at vinderne trækkes. So here it goes.
Første vinder er lod nr 31. Bag dette lod gemmer sig hende her
Anden vinder er lod nr 110. Her gemmer sig hende her (går ud fra linket er ok da det er der man sendes hen når man trykker på navnet i kommentaren (:  )
Tredje og sidste vinder er lod nr 72. Her finder i pigen her
 
De tre præmier der blev udløst er disse:
 




Husk mine 3 andre giveaways!

Perlebillede giveaway, trækkes ved 225 faste læsere (om 1 fast læser)


Krea giveaway (international) trækkes d. 31/8


Stofgiveaway trækkes d. 30/9







 
 
 
 
 



søndag den 12. august 2012

Blomsterstof giveaway

Da 2 af mine kørende giveaways slutter om meget kort tid så skyder jeg denne blomsterstof giveaway igang som erstatning for de to der slutter.

I kan se de to andre giveaways her og her.


Denne giveaway har jeg besluttet skal være til fordel for mit projekt strik/hækl ting der luner i vinteren til kvinderne fra Værestedet Reden.

Stykkerne variere i kvalitet og str fra mindre stykker til dynebetræk.

Trækningen:
Der trækkes en vinder d. 30/9

Lodderne:
Da denne giveaway som sagt er til fordel for Værestedet Reden er der et krav for at deltage. På facebook skal i dele denne gruppe eller det her indlæg -det giver 1 lod.

Man kan samle ekstra lodder på flg. måder:
Fast læser via Bloglovin, GFC eller mail = 1 lod
'Synes godt om' ByKirsti bloggen eller ByKirsti.dk hjemmesiden på facebook* = 1 lod
Sæt mig på din blogroll = 2 lodder
Indlæg om giveawayen på din blog = 2 lodder

Der kan altså samles 7 lodder.

For at et link er gældende skal der linkes fra blog og/eller facebook.
OBS: husk at skrive en kommentar herunder med kontaktoplysninger og antal lodder du deltager med. Det er dit eget ansvar at angive kontakoplysninger så det er muligt at komme i kontakt med dig.
Har det ikke været muligt at komme i kontakt med vinderen 7 dage efter udtrækningen trækkes der en ny vinder.
Only people who live in DK can join!

*forskellen på bloggen og hjemmesiden på Facebook, er at der på hjemmesidens fb side kun opdateres omkring de kreative ting jeg sælger/laver og de ting jeg laver til Reden og neonatalafdelingen. På bloggens fb side kommer der opdateringer om de indlæg der laves her på bloggen.


torsdag den 9. august 2012

Yay, mine visitkort er kommet!


Min veninde maler, btw nogle virkelig fede malerier i kan se i hendes Facebook gruppe her.
Når hun udstiller sine billeder har hun sådan nogle fine visitkort, hvor der bla. er link til hendes Facebook gruppe og lidt anden info.
Altså jeg er jo godt klar over at visitkort til min hjemmeside, er sådan lidt, okay meget, 'overkill' men de er bare SÅ fine og luksus agtige.

Jeg har gentagende gange fået tilbud på visitkort fra Vistaprint, den anden dag var jeg inde og lure på deres hjemmeside og endte med at bestille 500 visitkort for ca 140kr men så kunne man så få 500 mere uden ekstra omkostninger da de kørte en eller anden kampagne, så jeg endte med 1000 visitkort for 140kr.

Jeg valgte den langsomme fragt på 21 dage til 60kr da jeg ligesom ikke gad at betale en formue for forsendelsen. Desuden havde jeg en svag erindring om at jeg en gang for læææænge siden havde bestilt noget hos dem og valgt 21 dage men at varen kom meget hurtigere. Ganske rigtig der er kun gået knap en uge siden jeg bestilte dem.

I får lige et nærbillede af et af kortene.


Hvis i selv kunne tænke jer visitkort til de kreating i sælger så kan Vistaprint klart anbefales. Idag fik jeg faktisk en ny mail fra dem med tilbud. Der var bla. 100 postkort for 0kr dog plus porto på 60kr. Så jeg kunne altså ikke dy mig, og bestilte matchende postkort til visitkortene, sådan mest bare for sjov. Meeeeen nu må de altså også godt stoppe med at sende flere tilbudsmails!

tirsdag den 7. august 2012

Hæklet sjal


Så fik jeg lavet et sjal færdigt til Værestedet Reden.
Sjalet er hæklet som en halv bedstemor firkant


Sjalet er hæklet i blå og multifarvet akrylgarn. Foroven har det fået en kant af fastmasker.


Hvis du ligger inde med overskudsgarn eller du kunne tænke dig at være med til at lave ting til kvinderne fra Værestedet Reden kan du læse mere her.



lørdag den 4. august 2012

Børnetøj til salg, NameIt, Katvig, IdaT m.fl

Jeg er startet som frivillig i et værested/genbrugsbutik.

Værestedet hedder X-it, er beliggende i Nykøbing Falster og er et sted for tidligere misbrugere. Stedet for stort set ingen kommunal støtte og for at finde penge til husleje, aktiviteter m.m har de startet Genbrugsbørsen, en genbrugsbutik hvor al indtjening går til værestedet.
Jeg har samlet en del lækkert tøj, i forskellige kendte mærker og forskellig stand, sammen som jeg har lovet at sælge på nettet og alle pengene der kommer ind går selvfølgelig direkte til Værestedet X-it.
Der er en hel del NameIt, men også mærker som Katvig, IdaT, Joha, Decoy m.fl.

Jeg har lavet en mappe i en åben køb og salg side på Facebook så kig forbi og byd løs!