HTML

tirsdag den 21. maj 2013

Vind øko kaffe fra Justcoffee og skøn duft fra Poo-Pourri

 
Idag får i en præsentation af Justcoffee og Poo-pourri
 
Justcoffee.dk er en lille familieejet virksomhed der ligger på Midtsjælland. Firmaet importere grøn kaffe som er økologisk og købt efter bæredygtige principper, hvilket jo er noget jer personligt synes er vigtigt. Kaffen ristes og pakkes i Justcoffee's eget risteri og bliver derefter hurtigt leveret både til private og firmaer.
Justcoffee tager bæredygtigheden hele vejen til indpakningen så selv deres labels er lavet i 100% genbrugspapir.
 
Man kan købe Justcoffee's kaffe hos forhandlere over hele landet så er i ikke så heldige at vinde Justcoffee's præmie så skulle det være muligt at finde en forhandler nær jer.
 
Justcoffee.dk har sponsoreret en pose lækker Nicaragua-kaffe, friskristet og retfærdig øko-kaffe
 
Se hvordan du deltager nederst i indlægget.
 
 

 Poo-Pourri.dk

 
 
Prisvindende POO-POURRI fjerner lugten – og det er med garanti!

Det er rystende enkelt: Ryst flasken, med tommelfingeren sprayes 4-6 gange i vandoverfladen på toilettet. Indtag tronen og lad Naturen gå sin gang. Nyd så duften…

Og kommer du ind på et ildelugtende toilet: Spray et par gange højt i luften og vupti duft i stedet for lugt. Og det VIRKER – hver gang! Vælg mellem 14 forskellige vidunderlige dufte til både ham og hende. Poo-Pourri er fuldt ud biologisk nedbrydeligt og baseret på æteriske olier.

Tast rabatkoden: ”big poo” og opnå 15% rabat til de første 20 handlende.
Poo-Pourri.dk har været så søde at sponsorere 2 flaske duft, 1 flaske til hver af to vindere
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!
 

Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her

lørdag den 18. maj 2013

Vind halskæde fra Cool-Accessories og hårpleje fra MyExtensions

 
Idag blev det tid til præsentation af Cool-Accessories.dk og MyExtensions.dk.
 
 
 
Kender i Cool-Accessories.dk? Hvis ikke er webshoppen virkelig et kig værd.
En af de ting jeg synes er fedt er at de ikke kun har tænkt på os piger. De derimod også har fået mændene med, og endda formået at gøre det på den ikke fimsede måde.
Hvad mener jeg så med 'den ikke fimsede måde'? Jo jeg mener at jeg personligt ikke er fan af hele den der metroseksuelle kultur, med drenge der bruger længere tid end os piger, foran spejlet med glattejern og pudder. Mænd må meget gerne gøre noget ud af sig selv, misforstå mig ikke, der er i mine øjne bare stor forskel på at gøre noget ud af sig selv og overgøre det.
 
I Cool-Accessories.dk's sortiment til mænd finder man(d), slips, butterflyes og lommetørklæder i nogle rigtig fede og friske farver.
 
Jeg kunne godt finde på at købe det her til min bedre halvdel:
I denne konkurrencen er det dog os piger der er tænkt på. I kan nemlig vinde halskæden 'Anchor'
 
 
Hvis i kunne tænke jer at være med i konkurrencen om denne halskæden så læs hvordan nederst på siden her.
 
 

Myextensions.dk er ikke kun en webshop, de har også en fysisk butik i Aalborg hvor de både påsætter extensions og sælger deres varer til samme lave priser som i webshoppen.
 
Udover et meget stort udvalg i forskellige typer extensions forhandler Myextensions.dk også hårplejeprodukter, tilbehør til extensions, glatte/krøllejern og hårfibre.
 
På deres hjemmeside finder man god vejledning og tips omkring deres forskellige produkter. Man kan også læse andres oplevelser med deres produkter, hvor bla. Ann-Lie fra 'For lækker til love' og Tinna fra 'Paradise hotel' fortæller om deres oplevelse.
 
I denne konkurrence har Myextensions.dk været så søde at udlove 2x hårpleje til en heldig vinder, så skynd dig at deltage i konkurrencen.
 
 
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!


Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her

fredag den 17. maj 2013

Vind en Facial Rejuvenation Mask og armbåndet 'Brilliant'

Idag får i en præsentation af Julie-P.dk og DesignBySandoe.dk, begge sider er et kig værd hvis man er på udkig efter lidt selvforkælelse.




Julie-P.dk er en virksomhed der sælger deres produkter igennem forhandlere rundt om i landet. I Julie-P's sortiment finder man produkter til arvævsbehandling, hudpleje og smertelindring. Produkter der er allergivenlige, CE-mærkede og så er de IKKE testet på dyr, hvilket i min verden er meget vigtigt.

I denne konkurrence har Julie-P været så søde at sponsorere en Facial Rejuvenation Mask til en heldig vinder.
Masken er en dyb fugtgivende maske og den kan bruges op til 12 gange.
Behandlingstiden er 20-45min og kan bruges efter de fleste ansigtsbehandlinger eller som ansigtsbehandling i sig selv.
I forbindelse med denne konkurrence har jeg læst en anmeldelse af ansigsmasken skrevet af journalist Cecilie Wendt Kofoed. Hun navngiver artiklen Re-juhuuuu-venation Mask beskriver i artiklen hvor begejstret hun har været for den og ligger især vægt på at hendes hud er blevet dejlig blød efter brug af masken.

Kunne du tænke dig at prøve masken så skynd dig at deltage i konkurrencen!

 
 
 
 

DesignBySandoe

Hos DesignBySandoe finder du de lækreste håndlavede smykker. Alle smykkerne er håndlavede og leveres i en fin smykkepose.
Christina der står bag DesignBySandoe laver alle armbåndene i str onesize og du finder både klasiske armbånd og armbånd med dødningehoveder. 
  
 

 
I denne konkurrence har Christina været så sød at sponsorere dette fine armbånd der hedder  'Brilliant'. Hvis i kunne tænke jer at vinde det smukke armbånd så skynd jer at deltage i konkurrencen.
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!


Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her


torsdag den 16. maj 2013

Vind lækre øreringe og gavekort på 350kr til Cici.dk

Idag er det StarsForStacy.dk og Cici.dk jeg vil præsentere.
Begge webshops er nogen jeg har har samarbejde med før her på bloggen.
 
 
StarsForStacy.dk er en webshop forhandler de skønneste øreringe. De har alt fra klassiske ørestikker til mere flagrende fjerørenringe.
Kan i huske jeg en gang holdt en giveaway som jeg ikke helt kunne finde ud af om jeg skulle kalde sponsoreret eller ej?
I tilfælde af i har glemt den eller der er kommet nye til siden så får i altså lige historien igen. 
 
Jeg var sidste år, så heldig at vinde hele to giveaways, hver med et gavekort på 75kr til starsforstacy.
Jeg er ikke typen der dagligt skifter accessories, men jeg deltog i de to giveaways da jeg var igang med at samle strik der luner, make-up, creme, smykker o.lign. ind til kvinderne fra værestedet Reden hvilket i kan læse mere om her. Min tanke var at hvis jeg vandt ville jeg give det jeg købte til Reden.

Da jeg skulle bruge gavekortet viste det sig at jeg desværre ikke kunne slå dem sammen til det par øreringe jeg havde set. Jeg forklarede Jonathan fra Starsforstacy at min tanke havde været at give det jeg købte til mit lille indsamlingsprojekt men om jeg så kunne udlodde de to gavekort i en giveaway nu de ikke kunne slåes sammen.
I gætter aldrig hvad han så svarede!

Jeg fik en sød mail tilbage om at når nu det gik til et godt formål så ville han sende et par øreringe GRATIS!
Jeg synes det er rigtig fedt når virksomheder er med til at tage socialt ansvar. Det behøver ikke være store kontante donationer men lidt her og der har bestemt også ret!
 
 
 
Hos StarsForStacy.dk får man lige nu en gratis ring med hvis man køber for over 100kr og det er bestemt ikke svært at bruge 100kr i weebshoppen. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg altid er vild med udsalg, og udsalg er netop hvad StarsForStacy.dk har lige nu.
Der er masser af øreringe på tilbud helt ned til 12,50kr OG der er gratis fragt så skynd jer ind forbi.
 
Mens i er derinde kan i jo kigge efter hvilke øreringe i kunne tænke jer hvis i vandt StarsForStacys's præmie i konkurrencen, de har nemlig sponsoreret et valgfrit sæt øreringe fra shoppen til en heldig vinder.
 
 
 
 
 Cici.dk er den anden sponsor jeg vil præsentere for jer idag.
Jeg har tidligere testet deres make-up produkter med stor fornøjelse. Hvis i har lyst kan i læse hele anmeldelsen her.
 
Nu skrev jeg godt nok jeg har testet deres produkter men egentlig var det ikke kun mig men også min mor, min søster og min plejelillesøster. Jeg synes det var en god måde at få flere aldres syn på produkterne på.
 
To af de produkter vi alle var enige om, var virkelig gode, var neglelakken og lip glossen.
 
Lakken er super nem at påføre, dækker rigtig godt og den laver ikke striber. Jeg har lavet en del kunstige negle, både gele og akryl, og må sige at det her var en af de lakker jeg personligt har synes der har været bedst at arbejde med.
 
Lip glossen den var rigtig rar at have på. Den havde ikke den der klistrede overflade som jeg synes lip gloss tit har. Nogle af lip glossene var med smag og normalt er jeg ikke til kunstige smagsstoffer i kosmetik men her har de formået at holde smagsaromaerne på et niveau hvor det ikke bliver for meget.
 
Efter min anmeldelse af deres produkter var Cici.dk så søde, at love at samle nogle udgåede produkter sammen, som jeg kan bruge i min indsamling til kvinderne fra Værestedet Reden, så mon ikke de også kan få lidt julegaver i år. Hvis i kunne tænke jer at se mit indlæg om julegaverne fra sidste år finder i det lige her.
 
Udover make-up sælger Cici.dk også hårprodukter og hudpleje. De har bla. nogle virkelig lækre øko produkter fra Urtegården.
 
Cici.dk har sponsoreret et gavekort på 350kr der kan bruges i deres webshop, så skynd jer at deltage i konkurrencen hvis i trænger til at forkæle jer selv eller veninden.
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!


Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her

tirsdag den 14. maj 2013

Vind gavekort på 500kr til Sejedrenge og sutter fra Navnesutten.

Har i set min store giveaway der kører her på bloggen i øjeblikket? Hvis ikke er i virkelig gået glip af noget.

Her kommer første indlæg i en række af præsentationer af sponsorerne i giveawayen. I dette indlæg kan i læse mere om 2 af sponsorerne nemlig Sejedrenge.dk og Navnesutten.dk.

Sejedrenge.dk er en af de webshops, som man jævnligt ser nævnt her i blogland. Jeg har i den forbindelse været forbi deres webshop flere gange da jeg selv har en dreng på 6år.
I spørger måske jer selv hvorfor jeg ikke har handlet derinde, og svaret er at Sejedrenge.dk primært henvender sig til drenge op til 7 år. Den lille rødhårede er ret lang og tynd så han ligger desværre lige over grænsen for hvilke str. de forhandler.

Nu hvor Noah er startet i skole, hører jeg ind imellem forældre klage over at deres børns overtøj er beskidt. Hver gang tænker jeg på Noahs flyverdragt, der nærmest dagligt kunne stå selv af indtørret mudder, når han blev hentet i skovbørnehaven. Noget som altid fik mig til at tænke at han måtte have haft en dejlig dag.
Det kan ærgre mig at jeg ikke havde fundet Sejedrenge.dk for et par år siden da Noah stadig passede ind i målgruppen og var skovbørnehavebarn. Som i kan se, stiller skovbørnehave livet ret store krav til, at tøjet skal være slidstærkt og kunne holde til klatren i træer, kravlen på knæ og ikke mindst at kunne vaskes og det er netop en af de ting der ligges vægt på hos Sejedrenge.

Udover en masse sejt drengetøj, er der en unisex kategori hvor pigerne også kan være med.
Jeg vil da lige vise to af de ting fra unisex kategorien jeg synes er rigtig fede OG så er de på tilbud.

En grå Okker Gokker hættetrøje i økologisk bomuld
Et par røde Krutter fløjlsbukser i Oeko-tex certificeret bomuld

 
Sejedrenge.dk har sponsoreret et gavekort på 500kr til min giveaway. Gavekortet kan bruges i deres webshop og jeg kan afsløre at i vil kunne købe begge de viste produkter og stadig have lidt ekstra at spendere hvis i vinder. Se hvordan i deltager nederst i indlægget.
 
 
 
 
Man kan få mange fancy ting til babyer nu om dage, men navnesutter er en af de ting der virkelig holder. Da Noah var lille brugte vi faktisk ikke andet.
Den primære funktion var, at når der stod navn på var det nemt for dagplejeren, at kende hans sutter fra de andre børns. Ved at have sutter med navn undgik vi, at han kom til at dele sutter, og bakterier, med de andre børn.
 
Når vi så bestilte alligevel bestilte sutter med hans navn, ja så kunne jeg jo ikke stå for også at bestille sutter med hans kælenavne.
Nogle af de kælenavne han havde sutter med var 'Skruppe' og 'Prutten'. Ja jeg ved godt det sidste måske var et lidt tarveligt kælenavn, og jeg kan faktisk ikke engang huske hvor det kom fra men det passede bare godt til ham.
En morgen skulle hans far skifte ham lige inden han skulle ud af døren og på arbejde. Det meste af vores tøj var pakket ned da vi stod midt i en flytning og hvad gør Noah? Han laver høm høm i en stråler der ramte farmand udover alt tøjet, så i kan måske se hvad jeg mener.
 
Navnesutten.dk har udvidet webshoppen siden vi købte navnesutter til Noah. For det første er der flere varianter af sutter nu, både hvad angår skjold og sut. Derudover kan man nu også få sutter med motiver på.  
 
Hvis man havde kunne få det, da vi købte havde Noah helt sikkert fået en af de her to.
 
 
 
 
 
 
Navnesutten.dk har sponsoreret en pakke navnesutter og der er frit valg så der er både mulighed for tarvelige kælenavne som 'Prutten' eller en sut med et fint motiv.
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!
 

Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her

mandag den 13. maj 2013

KÆMPE konkurrence med masser af lækre præmier! OBS ny præmie tilføjet

Så er det vist på tide med en ny giveaway her på bloggen. Denne gang bliver det noget anderledes og noget større end det plejer at være.

Jeg håber i vil tage godt imod alle 20 sponsorere!

Inspireret af de meget store giveaways der pt kører på en del engelske facebooksider pt begyndte jeg at kontakte firmaer som jeg synes kunne være spændende at præsentere for jer. Firmaer som jeg synes passer ind i de emner mine indlæg normalt omhandler og som passer ind i bloggens tema som en hverdags-/familie-/kreativ blog

Konkurrencen vil løbe i 14 dage og i den periode vil jeg lave indlæg der præsenterer de enkelte sponsorere. Det er vigtigt for mig, at pointere at jeg selv har valgt, at lave indlæg om sponsorerne, og at størstedelen først fik dette af vide efter de havde sagt ja til at deltage!

Konkurrencen vil kører her på bloggen samt via bloggens Facebook side. Der vil begge steder ligge billeder og beskrivelse af præmierne samt link til de enkelte sponsorere.

For nemt at kunne holde styr på alle lodderne, samt nemt at kunne finde vinderne, skal i bruge rafflecopteren for at deltage. I finder rafflecopteren under billederne af præmierne, nederst i indlægget.

Der er INGEN krav om at dele eller kommentere på konkurrencen på facebook meeeeen vi ville da alle blive henrykte hvis i har lyst til at dele de enkelte billeder i konkurrence albummet eller smider lidt kommentarer til billederne i albummet.
Konkurrencealbummet finder i på facebook lige her.

Konkurrencen slutter d. 26/5-13 og vinderne kontaktes inden for 48 timer.

 

 
Gavekort på 500kr til Sejedrenge.dk
 
 
Gavekort på 350kr til Cici.dk
 
 
Frit valg af et sæt øreringe fra StarsForStacy.dk
 

En Facial rejuvenation mask fra Julie P Skin Care
 
 
Et Brilliant Rose armbånd fra Design by Sandoe


En pakke navnesutter fra Navnesutten.dk
 
 
En halskæde fra Cool-accessories.dk
 
 
En personlig børnebog fra Kidstoria.dk
 
 
 
En pose Nicaragua-kaffe, friskristet og retfærdig øko-kaffe fra JustCoffee.dk
 
 

En flot justerbar sølvfingerring fra Annlil.dk
 
 
1 x kom og leg med os samt 1 x tegn med tal fra Shufflebook.dk
OBS 1 shufflebook til 2 vindere
 
 
En sort army jakke med guld paillet ærmer fra Stylehero.dk



Lækkert bomuldstørklæde fra NDCs sommerkollektion Norgaarddesign.dk



Gavekort på 200kr til Mackabler.dk



Diinglisar Tigerbamse fra 3kronerleg.dk


1 whipped cream og 1 glistening treatment fra Myextensions.dk



Gavekort på 150kr til Smikka.dk



 
Vind 1 af 2 flasker skøn duft efter eget valg fra Poo-Pourri.dk
De første 20 handlende får 15% rabat på ALLE produkter ved brug af koden 'big poo'



Vind to sæt personlige kort à hver 10 stk. fra Onlinefotoservice.dk!
Vælg frit mellem alle kort og invitationer.
Tilmelder I jer deres nyhedsbrev, får I 75 kr. til brug ved bestilling af jeres næste fotobog.


Vind en ammepude fra Fossflakes.dk

 Gavekort på 150kr til ByKirsti.dk
 

I deltager ved at finde den/de præmier man gerne vil vinde, finder sponsorens navn i rafflecopteren og benytter så den/de muligheder der er for at vinde sponsorens præmie.
F.eks at tilmelde sig nyhedsbrev, facebook osv. Det vil altså sige at har man f.eks kun tilmeldt sig som fast læser af bloggen her så deltager man kun i konkurrencen om min præmie. Har man derimod meldt sig som fast læser af min blog OG tilmeldt sig en sponsors nyhedsbrev så deltager man i konkurrencen om min præmie og den sponsor hvis nyhedsbrev man har tilmeldt sig.

For at deltage kræver det at man har en dansk adresse præmien kan sendes til.

Ved at trykke til siden kan i se billeder af alle præmierne
a Rafflecopter giveaway


Som sagt er dette event sponsoreret, dem der følger bloggen regelmæssigt ved at jeg har en politik omkring sponsorerede indlæg som kan læses her.

torsdag den 9. maj 2013

Jeg har noget til jer....hemmeligt hemmeligt!

Jeg er i gang med at planlægge noget til alle jer der følger med og til alle dem i kender. Noget der stadig er lidt hemmeligt, selvom i nok godt kan gætte hvor det bære hen af.

På min facebook side har de fået lov at se ovenstående billede, da jeg er igang med at gøre så meget klar som muligt.

Jeg kan afsløre at jeg tror i vil kunne lide det jeg har fundet på og jeg håber meget i vil støtte op om projektet, for går det godt kan det være jeg gør det igen!

Planen er at det skydes igang på søndag men har jeg alt klar før så skyder jeg det igang der så STAY TUNNED!