HTML

mandag den 19. marts 2012

Fodboldkort

Samler jeres drenge også på fodboldkort???
Noah er med sine 5år nok lige det yngste i forhold til målgruppen for fodboldkort men da mine forældre plejebarn på 9år samler på dem ja så gør Noah også. Han samler og samler og jeg synes der er rigtig mange gode aspekter ved de skide kort men for ind i 'dernede hvor der er meget varmt' var der ikke en der kunne have advaret mig om at inden den ene mappe er samlet færdig udkommer der en ny?????

Først var det champions league 2011/2012 som han vist kom igang med lidt sent og nu samler han både champions league og EM kortene.

I starten går det jo meget nemt med at få nye kort men jo flere de får jo flere gengangere er der, heldigvis har jeg fundet en biks hvor man kan købe de der kort enkeltvis så man kan nøjes med dem man mangler!

Når nu man er fodboldstjernen Noah så skal man jo også have sit eget champions league kort så se lige min egen lille 'Rising Star'


Hvis i andre ligger inde med fodboldkort bytter Noah meget gerne.
Er interessen hos jeres drenge dalet køber han dem også gerne til en fornuftig pris f.eks. 1kr pr kort eller sådan noget.

9 kommentarer:

 1. Desværre har jeg ikke fodboldkort, men jeg glæder mig til at følge med her.

  SvarSlet
 2. Nytidens glansbilleder -bare til drenge!
  Hvordan har du lavet det der kort med noah?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan købe dem på paninis hjemmeside (:

   Slet
 3. Kig ind forbi min blog - du har vundet min give away:)

  SvarSlet
 4. Hej ! Har gjort reklame for din blog på min blog.. se her: http://triple-l-l-l.blogspot.com/2012/03/wwwbykirstiblogspotcom.html Gør du også reklame for min?

  Kram

  SvarSlet
 5. Sådan et fodboldkort må jeg ind og lave til junior.
  Og jeg skal nok lige høre om han har nogle han vil bytte.han har heldigvis ikke opdaget EM kortene endnu, men det er vel kun et spørgsmål om tid ;)

  SvarSlet
 6. Kontakt mig på bjoern@futeraworldfootball.com og jeg giver dig et par gratis udgaver af kort til vores online-spil hvor man bruger fodboldkort og spiller mod alle slags mennesker i verden. Det er meget sjovt og gratis. De ekstra kort jeg kan give dig kan få din dreng meget langt i spillet, og det er noget i ville kunne nyde sammen. :)

  SvarSlet