HTML

torsdag den 7. februar 2019

Hækleboksen -hvad er det for en størrelse?

I forgårs var jeg hos min veninde, da der tikkede en sms ind om at der lå en pakke til afhentning fra Hækleboksen. Min veninde mente at den skulle vi da hente, så hun også kunne se hvad der var i, så det gjorde vi.
 
Hvad indeholdt boksen så mere præcis?
I Hækleboksen var der flg.:
- 10 nøgler merinouldblanding 52% uld 48% akryl
- 2 nøgler alpacagarn 100% alpaca
- 2 nøgler bomuldsgarn 100% bomuld
- Opskrifthæfte med 3 opskrifter på vatrondeller, vaskeklude, pandebånd og puder.  
- Et fin lille hilsen
- GULDKARAMELLER - og ja det skal råbes, i hvert fald når man er slikglad og på kur og jo gerne må nyde alt i sådan en hækleboks!
 

På hjemmesiden fortæller de at boksen indeholder en eller flere opskrifter samt tilhørende garn og at indholdet har en værdi af over 500kr.
Når man bestiller sådan en boks, er indholdet en overraskelse, og jeg tænker derfor at det er vigtigt at man gør sig selv klart, at det jo ikke er sikkert at det hele falder i ens smag. Måske er indholdet i en helt anden boldgade end man plejer at vælge selv, men for mig er det klart en del af det sjove.
 
Egentlig vidste jeg ikke rigtig hvad jeg skulle forvente af sådan en boks. Jeg håbede, at der var noget i som der var anderledes end det jeg selv normalt ville gå efter.
Jeg ender ofte med at lave de samme ting, i de samme farvetoner så det her var en fed måde at bevæge mig ud af min comfort zone og måske prøve noget nyt. Jeg skriver måske for boksen kunne jo også indeholde præcis det jeg plejer at vælge af farver og projekter, men det gjorde den ikke. 
 
For mig var boksen en positiv overraskelse. Jeg arbejder ikke ret meget i uld normalt, og selvom jeg ELSKER pink så ville jeg ikke selv have valgt en farve, med så meget knald på som den her i boksen. Jeg synes det er fedt, at jeg nu får prøvet nogen andre garntyper og farver end jeg selv ville have valgt.
 
Jeg kan godt lide at opskrifterne er samlet i et hæfte, og ikke bare er nogen løsark der er smidt med i kassen og så er det lille kort og karamellerne bare hyggelige. For mig gør det at det virker gennemført og præsentabelt at modtage.
Opskrifterne er i en sværhedsgrad hvor alle kan være med, hvilket helt sikkert er et plus når nu man ikke ved hvad man bliver kastet ud i.
 
Hækleboksen har fået lavet deres egne bandaroler til garnet. Her er pinde- og nålstørrelse samt vaskeanvisning angivet.
Jeg kunne godt savne en løbelængde og en hækle-, strikkefasthed. På den måde ville man nemmere kunne bruge garnet til noget andet hvis nu opskriften der følger med ikke er noget for en.
 
Jeg har spurgt Hækleboksen om hvad løbelængderne er så dem får i lige her:
Bomuld 170m/50g
Merinouldblanding 130m/50g
Alpaca 105m/50g.
 
Hvis du har fået lyst til at prøve en Hækleboks kan du se hvordan du bestiller her.
 
Hækleboksen.dk opfordre modtagerne til at dele indholdet på Instagram med #Haekleboksen. Så hver gang der kommer en ny boks kan du derinde se når folk har lagt billeder op af indholdet, ved at søge på #Haekleboksen 

Min hækleboks er sponsoreret af Hækleboksen.dk . I kan læse mere om hvordan jeg forholder mig til sponsorerede indlæg her.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar