HTML

lørdag den 23. november 2019

Hæklede fugle

Da bogen 'Hæklede fugle, Hækl en flok fjerklædte venner' af Vanessa Mooncie landede herhjemme tænkte jeg, fed udfordring. 
Projekterne i bogen er ikke fjersynshækling, og derfor har det også taget mig længere tid end det burde, at få hæklet den lille undulat færdig jeg valgte at lave. Den var egentlig ikke så svær, men man skal have tungen lige i munden og følge godt med i opskriften. 

Bogen indeholder opskrifter på 10 forskellige fugle. Det er ikke alle fuglene, der er lavet i naturlig størrelse, hvilket et eller andet sted er en fordel med sådan noget som f.eks. svanen. 
Alle opskrifterne er beskrevet både ved hjælp af tekst og med diagram. 
Diagrammer har aldrig været min stærke side, men jeg synes klart at de er en hjælp i opskrifterne i den her bog, da der ofte vendes midt i en række for at forme kroppen. I og med man kan bruge diagrammerne til lige at dobbelttjekke, at man har lavet maskerne de rigtige steder undgår man nemmere dumme fejl.
Til hver opskrift er der en fin beskrivelse af montering af de forskellige dele, dog savner jeg at se fuglene fra flere vinkler, så man nemmere kan se hvordan mønstrene der er broderet på skal laves samt at man nemmere kan se placering af hale og vinger.

Bagerst i bogen er der en god forklaring på montering af fuglene heriblandt hvordan benene formes af ståltråd. Benene var mærkeligt nok en af de elementer der skræmte mig lidt, men det viste sig hurtigt, at de var super nemme at lave og montere. 
Udover forklaring på benene er der en 'Kom godt i gang' der fortæller om nåle, diagrammer, hæklefasthed og garntyper.  
Som i ved, hvis i har fulgt mine anmeldelser, så foretrækker jeg at hækle noget fra de bøger jeg anmelder, så jeg bedre kan komme med en fyldestgørende anmeldelse. 
I denne omgang valgte jeg at lave den lille undulat, og det er måske her en god ide at sige, at fuglene i bogen ikke er egnet som legetøj, men derimod som forfatteren skriver, er rent dekorative.

Opskrifterne i bogen er ikke umiddelbart begynder niveau, ihvert fald ikke hvis man let bliver irriteret hvis det driller. Som tidligere nævnt er opskrifterne umiddelbart ikke super svære, men man skal have tungen lige i munden, og det er en fordel at have et generelt overblik/baggrundsviden i forhold til hækling. 

Vil jeg anbefale bogen. Ja bestemt, der er nogen super søde opskrifter i og f.eks. rødhalsen kunne være rigtig sød at bruge i en juledekoration.'

Bogen er sponsoreret af Turbine.dk. i kan læse mere om hvordan jeg forholder mig til sponsorerede indlæg her. 


4 kommentarer:

 1. Hvilke andre fugle er der i bogen?

  SvarSlet
 2. Hvilke andre fugle er der i bogen?

  SvarSlet
 3. Hvilke andre fugle er der i bogen?

  SvarSlet
 4. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
  Nå ham ved disse kontakter!

  WhatsApp: +2348122948392
  Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

  SvarSlet