HTML

mandag den 23. juli 2012

Børneapp'en Tossekassen

Noah kan godt lide at kigge på youtube på min telefon. Det er selvfølgelig mig der søger efter det han gerne vil se derinde men der skal ikke mange klik til før at han pludselig er ovre i noget helt andet.
Den ene aften lå jeg og surfede lidt rundt i app store og jeg fandt en ny app til Noah der er perfekt i forbindelse med brug af youtube.

 App'en hedder Tossekassen, og ser ud som billedet ovenover.
 Når man starter app'en kan man vælge hvilke aldersgrupper man vil have videoer fra.
Alle videoerne er gennemset og kontrolleret af teamet bag app'en.
Der er lagt vægt på at videoerne er dansk sprogede men der findes også udenlandske videoer.
I app'en ligger der pt 250 youtube videoer, der er opdelt i kategorier.
Udover muligheden for at børnene kan surfe rundt i blandt de youtube videoer app'en indeholder har man mulighed for at tilføje videoer direkte fra youtube. 
For at tilføje eller fjerne videoer til app'en skal man bruge en kode på 4 cifre som man selv vælger, dette sikre at børnene ikke selv kan få adgang til youtube gennem app'en. 

Jeg synes det er lidt synd de forudindlagte videoer kun går til aldersgruppen 3-5år. Omvendt synes Noah på knap 6år stadig det er sjovt at se de videoer der ligger med søde og sjove dyr så videoerne kan da bruges selvom barnet er over 5år.
Den funktion vi bruger meget er selv at kunne tilføje og fjerne videoer til favoritter. Noah kan i øjeblikket godt lide at se musikvideoer med de sange han synes er gode. Han kan godt lide at efterligne dansene og især på det område er det rart at kunne skille skidt fra kanel så han dels kun får adgang til sobre videoer uden for meget bar hud og vridende bagdele, og dels at man ikke risikere han bare får trykket næste video og får startet upassende videoer.

3 kommentarer:

 1. Super smart. Her hjemme ser vi primært dr.dk/nu, men kun fordi der er så mange afsnit af Bamses Billedbog. Frk. Evigglad elsker det - Men hun er jo også kun 1 1/2 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bamse er også god! Jeg synes det er lidt sjovt at blandt al den nye teknologi og moderne børneprogrammef så ser de små det samme som vi gjorde!
   Vi bruger også youtube til serier hvis vi er ude at køre :)

   Slet
 2. Rigtig sød blog du har :D

  Håber du tager et kig forbi min?;

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet