HTML

tirsdag den 31. juli 2012

På synålen -umulius firkanten

I øjeblikket er jeg ved at sy en umulius firkant.
Jeg har brugt det stof jeg købte hos malika-rosa.dk for det gavekort jeg havde vundet i en giveaway


Da Noah var lille syede jeg en til ham, konceptet er at man kan blive ved og ved at dreje siderne. I får lige en video, for det er lidt svært at forklare.Her er lidt billeder af de sider der er på Noahs umulius.12 kommentarer:

 1. Den er bare så genial. har selv overvejet at sy sådan en men kan ikke lige gennemskue den. Hvor har du mønsteret fra?

  SvarSlet
 2. Spændende.. Sådan en gad jeg da også godt lave :)

  SvarSlet
 3. Jeg har købt opskrift og skumgummi forkanter samlet hos en lille lokal patchwork butik. Hun har flere str (:
  Jeg ved ikke om hun sender men i kan jo prøve at ringe og høre! Jeg gav 40 el 50kr for 8stk 5cm firkanter og opskriften.

  Arhh damn kan ikke sætte linket ind fra telefonen, ved ik lige hvorfor den ik vil det.... Hvis i Googler: den lille butik stubbekøbing kommer hendes nr og adresse op

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin, hvor har du mønstret fra?

  SvarSlet
 5. En lokal patchworkbutik (: se kommentaren længere oppe

  SvarSlet
 6. Så flott og spennende den var!! Har aldri sett sånn før. Den kan vel ikke være så enkel å sy??

  SvarSlet
 7. Hvis bare man følger mønstret synes jeg ikke den er svær, den noah har var faktisk mit allerførste patchwork projekt

  SvarSlet
 8. Jeg har een med 8 -jeg købte den færdig for en 100kr seddel i 2005 da min søn var 1 år -han elsker stadig at dreje den :)

  SvarSlet
 9. Super med henvisning til opskriften! Og dejligt butikken ligger lige i baghaven, for vil rigtig gerne prøve at sy en umulius:-)

  SvarSlet
 10. Jeg fik en opskrift med da jeg købte pakken, men sidder med det nu her - og kan simpelthen ikke gennemskue det!!! Er der nogen der kan maile mig en detaljeret opskrive og redde min søndag ;) Patchworkforretningen åbner nemlig først onsdag igen :( mvh Signe Friis, signe_friis@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg fik en opskrift med da jeg købte pakken, men sidder med det nu her - og kan simpelthen ikke gennemskue det!!! Er der nogen der kan maile mig en detaljeret opskrive og redde min søndag ;) Patchworkforretningen åbner nemlig først onsdag igen :( mvh Signe Friis, signe_friis@hotmail.com

  SvarSlet