HTML

mandag den 17. september 2012

Pimp din hjelm

Heldigvis er vi herhjemme endnu ikke nået til det punkt hvor cykelhjelmen er en diskussion. Derimod har det taget mig omtrent 1 uge at lokke ham til at få taget billeder med den nye hjelm på, men her til morgen lykkedes det....øhm sådan da ihvert fald.



Hold nu op hvor er den lille rødhårede stædig....ja ja indrømmet, han har det ikke fra fremmede. Nå men jeg beklager billede/farvekvaliteten men da jeg en gang havde fået ham til både at kigge på mig og efterfølgende vende siden til ja så var 'modellen' altså færdig med at posere. I skal nok få nogle bedre profil/lige på billeder senere hvis han kan lokkes.

For omtrent en mdr siden vandt jeg et gavekort i en giveaway på ikke mindre end 400kr til hjemmesiden coolstuff. Drengene fik lov at gå på opdagelse på hjemmesiden og Noah faldt over hanekammen.



Sådan her ser man ud når man prøver at flygte fra en fotogal mor!

Noah har tidligere set en hjelm med 'indbygget' hanekam men mor her synes nu det er lidt smartere med den her, for skulle det ske han på et tidspunkt bliver træt af at lege punker, så kan hanekammen tages af uden at man skal ud og købe en helt ny hjelm, og der er trods alt lidt forskel på 99kr for en hanekam og 250-300kr for en ny hjelm!
I øvrigt kan man få kammen i tre farver så man kan jo købe en i hver farve og skifte lidt efter om man er i humør til rød, grøn eller hvid.

En anden, og ikke så lidt vigtig, ting ved sådan en hanekam er at knægten ikke lige er til at overse i morgentrafikken.

Han er lige startet i 0.kl og, synes det er lidt sejt at de større børn i skolen kommentere hjelmen og siger den er sej, så forhåbentlig får vi ikke diskussioner omkring brug af cykelhjelm foreløbig.

5 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig set sådan en hjelm før. Jeg kan godt forstå de andre misunder ham :) Den er ret sej :)Og hvad gør man ikke for at få de små til at bruge cykelhjelm ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis!

   Jeg synes det er lækkert man bare kan nøjes med at købe hanekammen og sætte på så man ik skal skifte hele hjelmen hvis han bliver træt af den på et tidspunkt!

   Slet
 2. Jeg er lidt nysgerrig. Hvordan er hanekammen sat fast på hjelmen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er limet en velcrostrimmel på selve hjelmen og så sidder kammen fast med velcro derpå

   Slet
 3. Haha hvor er han bare rocker med den cykelhjelm :)

  - Sigaards.dk
  Kig forbi og deltag i min Give-Away

  SvarSlet