HTML

søndag den 9. december 2012

Så er der fundet 2 vindere!

Jeg har været på julemarked hele weekenden, og må indrømme at jeg igår aftes ikke orkede at logge på og trække en vinder. Jeg havde placeret min veninde og mit bord på en strategisk god plads. Desværre betød det bare også rigtig meget larm da det var lige ved siden af cafe hjørnet så der var konstant summen af stemmer og efter 6 timer i det var jeg altså helt ør i hovedet, meeen bedre sent end aldrig er det ikke sådan man siger?


Der var 14 der deltog i giveawayen.
Jeg havde håbet på lidt flere da jeg synes det var rigtig sødt af Jonathan fra starsforstacy at give et gratis par øreringe til min indsamling til fordel for kvinderne fra værestedet Reden som i kan læse mere om her. Jeg samler ting der luner (huer, vanter, tørklæder osv), smykker, kosmetik, neglelak, hårpynt o.lign. så har du noget liggende du ikke bruger mere så råb endelig højt!

Der skal findes 2 vindere, der hver får et gavekort på 75kr til starsforstacy.dk.
Det bliver random.org der udtrækker de to heldige!

Det første udtrukne lod blev nr. 10. Bag dette lod gemmer sig Christina der ikke har nogen blog men skriver flg.:
Har lige stødt på din blog! Synes den indtil videre er inspirerende. Jeg vil da gerne være med til at vinde øreringe. Chramcas@gmail.com. Hilseb Christina
 
Det andet udtrukne lod blev nr. 5. Bag dette lod gemmer sig hende her.
 
 
 
 
Hvis i ikke var så heldige at vinde så fortvivl ikke. Jeg har en ny super fed giveaway kørende i samarbejde med Accessories.dk. Der er hele 8 præmier på højkant så skynd jer at kigge forbi giveawayen.
 
Jeg har forresten oprettet en facebookside hvor i er velkomne til at dele jeres giveaways, og i kan selvfølgelig også finde en masse giveaways at deltage i. Siden er helt ny så i må meget gerne dele den, jo flere der liker jo flere giveaways at deltage i og jeg flere deltagere.

Det eneste krav der er når i deler en giveaway derinde, er at i husker at skrive hvornår den slutter, da jeg så nemt kan slette udløbne giveaways!

2 kommentarer:

  1. Ih...det kunne have været sjovt at vinde hos dig igen...:).....men tillkke til dem der vandt denne gang:) og tillykke med din kagebogsgevinst i en kolegas blog-give away. Så kan du og Noah da få et par hyggelige julebagetimer sammen...god fornøjelse fra Marlene og datter.

    SvarSlet
  2. Åh hvor fint og dejligt at vinde så flot en gave. Tak! Skriver lige til dig.

    SvarSlet