HTML

søndag den 6. januar 2013

Min holdning til sponsorerede indlæg

I forbindelse med min sidste anmeldelse her på bloggen, blev jeg, af en læser spurgt om indlægget var sponsoreret, hvilket jeg kunne svare nej til.
Når jeg læser anmeldelsen kan jeg godt se, at den er meget positiv, og det måske kan se ud som om indlægget var sponsoreret.

Indtil d.d. (4/1-13) har jeg endnu ikke lavet nogen sponsorerede anmeldelser overhovedet. Der vil dog i fremtiden komme en eller flere sponsorerede anmeldelser og for at undgå en hver tvivl omkring sponsorede indlæg her på bloggen får i lige en klar udmelding.
Denne udmelding vil i fremtiden kunne ses øverst, under fanen 'sponsorerede indlæg'


Sponsorerede anmeldelser:

- Det har INGEN indflydelse på mine anmeldelser hvorvidt produktet er sponsoreret til testning med efterfølgende anmeldelse, eller om det er et produkt jeg selv er støt på og synes i skal høre om.

- Hvis en anmeldelse af et produkt er sponsoreret vil det fremgå tydeligt i indlægget.

- Jeg anmelder kun produkter jeg kan stå inde for og som jeg mener er relevante i forhold til bloggens generelle indhold*.


Sponsorerede giveaways:

- Omtale af produkter i forbindelse med giveaways er udelukkende baseret på egne meninger.

- Sponsorere af præmier i giveaways her på bloggen har, hvis de ønsker det, indflydelse på krav for deltagelse i den giveaway de sponsorere. Det kan f.eks være at like deres facebookside, tilmelde sig nyhedsbrev eller lign.

- Hvis det udelukkende er præmien, der er sponsoreret, vil det fremgå, at giveawayen er lavet i samarbejde med dem der har sponsoreret præmien. Det vil også fremgå hvem sponsoreren af præmien er.

- Hvis jeg har modtaget et produkt magen til præmien, vil det fremgå tydeligt i giveaway beskrivelsen.

Jeg håber at ovenstående giver et godt billede af min holdning til sponsorerede indlæg generelt. Har i spørgsmål er i velkomne til at maile eller skrive herunder.

*Min blog er en blog om dagligdagen, familielivet, kreative ting og sager samt livet som mor og kvinde. Anmeldelser og giveaways vil have relevans i forhold til dette.

3 kommentarer:

 1. Ja, det var vidst mig der troede, at det var et sponsoreret indlæg, men som du også selv skriver, så lød du bare så positiv og derfor troede jeg, at det var sponsoreret. Men det er rart at vide, at du ikke har gjort det endnu, og når du så gør det, at du så skriver det.

  Tusind tak for din ærlighed og forsat rigtig god søndag aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var din kommentar og det faktum at der snart kommer en sponsoreret anmeldelse der gjorde at jeg gerne ville gøre det klart hvordan min indstilling er til det!

   Jeg synes kun der var godt du spurgte for måske har andre siddet med tanken også og jeg vil helst ikke have nogen misforståelser!

   Slet
 2. Hej Kirsti
  Det er godt at være klar i mælet om hvad der er hvad. Jeg har også sommetider anmeldt noget, som kom til at afspejle min begejstring - uden dog at det var sponsoreret !
  jeg vil også skunne stå inde for de ting jeg skriver om - og skrive, hvis der er sponsor bag. Det skal heller ikke påvirke min holdning til tingene :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet