HTML

søndag den 13. januar 2013

Slush ice og slikkepind med ægte græshoppe i!

Det er vist ingen hemmelighed at vi her hjemme er ret vilde med Coolstuffs produkter.
Personligt kan jeg godt lide at de gadgets de har, har en anvendelig funktion som rent faktisk virker OG at det er nogle fornuftige priser.
Jeg har i tidligere vist billeder af Noah med hans hanekam og vi har også Boiley der gør det muligt at koge æg i mikroovnen.

Jeg surfer jævnligt rundt inde på siden for lige at se om de har fået noget nyt og spændende og jeg faldt lige over deres valentinesdag 2013 tema. Ved i ikke hvad i skal 'øsnke' jer i valentinesgave så er der et par muligheder her. Man kan bla. få den sødeste lille pusteabe der puster neglelakken tør eller en stegepande der kan lave hjerteformede spejleæg.

Da vi som sagt er ret vilde med Coolstuff sendte jeg dem en mail og spurgte om de ikke manglede nogen til at teste lidt af deres produkter. Jeg fik en mail tilbage om at de var med på ideen og at jeg kunne vælge et eller flere produkter for op til 150kr.


Min tanke var at Noah skulle være testpersonen, så han fik lov at vælge hvad vi skulle teste. Han var ret hurtig til at vælge Slush Mug.
Der var stadig lidt penge tilbage, så vi surfede videre, og pludselig fik han øje på de her slikkepinde med ægte insekter i. I morens øjne var de virkelig klamme men for en dreng på 6år var det åbenlyst det mest fantastiske i hele verden!

Slikkepinden studeres nøje inden den bliver puttet i munden.Så bliver der smagt på den og jeg skulle hilse fra Noah og sige at den smagte rigtig godt, med græshoppe og det hele! Hans eneste kritik af slikkepinden var at han synes, at den var lidt stor at spise på en gang.
Hvis man nu ikke er til græshoppe, ja så fåes slikkepindene også med skorpioner, orme eller hvad med myrer?
Slush Mug er lavet som et krus med et udtageligt fryseelement.

Fryseelementet skal ligge i fryseren i 6 timer før det er klart til brug.

Inden vi bestilte kiggede jeg lidt på de anmeldelser som Slush Mug havde fået, og et af kritik punkterne var at det skulle ligge lang tid i fryseren før det kunne bruges. Ifølge brugsanvisningen skal fryseelement delen opbevares i fryseren når det ikke bruges, så det i sig selv gør jo at det er klar til brug hele tiden.
I stedet for at drikke direkte af Slush Mug hældte jeg simpelthen den færdige slushice over i et glas, vaskede fryseelementet og lagde det tilbage i fryseren. At vi gjorde det på den måde gjorde faktisk at da Noah var færdig med første glas slush ice kunne vi uden problemer lave endnu et glas.Når Slush Mug har ligget minimum 6 timer i fryseren er det klart til brug.
Fremgangsmåden er således:

1: hæld saft, juice, cola el. lign i
2: rør rundt og skrap de invendige kanter med jævne mellemrum
3: efter et par minutter er slush ice'en færdig

Vi tog den i brug lørdag aften, efter en lang dag hvor Noah havde haft 4 drenge på besøg, så han trængte rigtig til at sidde og slappe af og hygge.

Slush ice'en studeres nøje.
I første omgang lavede vi det med almindelig rød saft.


Der røres rundt.


Der smages og den er godkendt.
Faktisk har han drukket/spist 3 kopper siden igår aftes.

Status på Slush Mug er at den rent faktisk kan lave slush ice. Det er ikke helt lige så slushet som når man køber det i iskiosken, men det er bestemt tæt på og Slush Mug kan helt sikkert anbefales.

Vi har prøvet at lave slush ice i Slush Mug med almindelig rød saft, appelsinjuice og coca cola.
Det der slushede bedst var colaen.


Produkterne i dette indlæg er sponsoreret. I kan læse min holdning/politik omkring sponsorerede indlæg her.


7 kommentarer:

 1. Aj nogle fede gadgets .. kan se at Noah helt sikkert har hygget sig med dem :) måske er jeg lidt skeptisk over for slikkepinden.. hvordan mon græshoppen smager når man når helt ind til den????

  ha ha... velbekomme Noah

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh june han har spist langt værre ting! Hønsefødder, bænkebidere og sikkert også andre 'lækre' sager jeg ik er klar over lol

   Slet
 2. Er også helt vild med coolstuffs produkter det var her jeg købte adventsgaverne til min kæreste

  SvarSlet
 3. Slush icen kunne jeg godt selv finde på at købe, men slikkepinden er godt nok ulækker :D

  SvarSlet
 4. Haha, jeg ville aldrig spise sådan en slikkepind, men slush icen frister skam :D Dejligt indlæg :)

  Knus Amy

  Ps: har en giveaway med Zalando kørende på min blog lige nu, hvis det kan friste? ;)

  http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/01/m-y-f-i-r-s-t-g-i-v-e-a-w-a-y.html

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt med et slush-mug. Jeg tror dog også jeg vil springe slikkepinden over.
  Kh. Lena

  P.s. Husk at sende mig din adresse, så jeg kan sende dig din "trøstepræmie".

  SvarSlet