HTML

søndag den 24. februar 2013

Make up til den store guldmedalje

Jeg har været så heldig at få lov at teste en masse make-up produkter fra Cici.dk

Jeg valgte selv nogle produkter jeg godt kunne tænke mig at teste, men da make-upen kom var der en hel del mere i en jeg havde valgt.


Jeg tog alle sagerne med op til mine forældre i vinterferien og så var der dømt tøsehygge. En anden grund til jeg valgte at tage det med derop var at make-upen så kunne blive testet på mørk og lys hud samt hud fra kvinder i tre aldersklasser.

Vi var 4 til at teste make-upen og denne anmeldelse bunder i en samlet men stort set enstemig holdning omkring de enkelte produkter. I de tilfælde hvor vi ikke var enige er de forskellige synspunkter skrevet.

Samiya, 16 år, afrikansk brun hud, sort hår
Nathalie, 26 år, meget lys hud, kastanje farvet hår
Mig sagde hunden, 29 år (meeeen hvis nogen spørger er jeg altså kun 25!), lys hud, rødligt hår
Kirsten, 56år, alm nuance hud, altså det var engang brunt det der hår men nu med lyse striber (læs gråt, -ssshhhhh)

Vores første indtryk var at nogle af produkterne så lidt billige ud. Om det var navnet Sabrina eller teksten der nogle steder var  på tysk det ved jeg egentlig ikke, for selve designet synes vi var pænt.Det første vi testede var neglelakken der fåes i et væld af farver.

Grundet vores førstehåndsindtryk af produkterne der som sagt var at det var produkter i den billige ende, forstået som i billigt 'lort', var vores forundring stor da vi testede neglelakken.

Nogle af de ting jeg ligger stor vægt på ved en neglelak er at den dækker godt, er nem at påføre i et pænt jævnt lag UDEN at lave striber.
Jeg har sjældent arbejde med en lak der var så nemt at påføre og som lagde sig så flot og jævnt. Det var virkelig en fornøjelse at lægge lakken på Samiya.
Herudover er den pink farve bare super fed til hendes mørke hud som i nok kan se på billedet! På dettte billede har neglene kun fået et lag og der skulle faktisk ikke mere til for at dække.
I pakken var der også 2 lipgloss og to læbepomader med, på nær den sart lyserøde lipgloss på første billede herunder var de alle med frugtsmag.
Min holdning til ordene lipgloss/læbepomade og frugtsmag er, at de to ting aldrig, aldrig, aldrig bør bruges i samme sætning. De to ting har i min optik intet med hinanden at gøre.
Trods min modstand mod fænomenet med frugtsmag i produkter til læberne var de faktisk helt ok. Det var ikke sådan en overparfumeret smag som jeg normalt forbinder med frugtsmag i disse produkter med. Der var lige et strejf af frugtsmagen uden at det blev for meget.
De tre andre testere som ikke har samme forudindtagede holdning til fænomenet synes rigtig godt om dem.
En ting vi alle 4 var enige om var at ingen af de fire produkter til læberne klistrede.
Jeg har ofte haft lipgloss af samme type som den sart lyserøde lipgloss på det første billede, og et af de ting jeg har været rigtig træt af ved dem, er tendensen til at klistre og at farven samler sig i mundvigen men det problem var der ikke med nogen af de fire produkter.

Sidst men ikke mindst giver de alle en fin glans, også de to læbepomader selvom de to jo logisk nok ikke giver lige så meget glans som de to lipgloss.

En ting som vi var enige om ikke var helt i top det var holdbarheden. For at bevare læberne glansfulde var det nødvendigt at påføre ny gloss med jævne mellemrum.
Da jeg valgte produkter jeg gerne ville teste var en af tingene denne mascara og eyeliner i en. Jeg synes det er super smart med 2i1 produkter, da det gør det meget nemmere at have med i tasken.
Eyelineren er jeg virkelig vild med. Den er meget nem at påføre og den giver en præcis tynd streg uden at klatte!

Hvad angår vores vurdering af mascaraen var vi lidt uenige på nogen punkter. Jeg synes godt den kunne have givet en smule mere fylde, mens Nathalie synes den gav god fylde. Kirsten synes at den gjorde vipperne længere hvilket vi tildels var enige i.
Noget vi dog var enige om var at mascaraen var rigtig god til at dele vipperne og den klumper ikke hvilket jeg rigtig godt kan lide.
Jeg vil sige det er en rigtig god hverdagsmascara men skal man ud og svinge skørterne på et halvmørkt diskotek så skal man ihvert fald give vipperne mere en et enkelt eller to lag.
Rouge'en og pudderen fra Cici.dk fik vi også lov at teste.
Normalt bruger jeg pudder fra Nilens jord og jeg må sige at denne pudder desværre ikke kommer i nærheden af den pudder. Vi var alle enige om at den var temmelig svær at få til at sidde fast på huden og det der blev på huden gjorde det meget tydeligt at se at man havde pudder på.
Rougen derimod var efter vores mening rigtig god. Den gav en fin glød og var nem at blende ud så den gik i et med hudens naturlige farve.


Fælles for de testede øjenskygger er at de dækker godt også på Samiyas mørke hud. De var alle nemme at påføre og ingen af dem dannede den der irriterende streg i folden hvor øjenlukket lukker, langs globelinjen, selvom jeg normalt synes cremede øjenskygger som de runde på billedet herunder godt kan have tendens til det.


En samlet vurdering af de testede produkter må være at helhedsindtrykket er positivt. Produkterne levere en fin kvalitet til absolut favorable priser.
Hos Cici.dk kan det faktisk lade sig gøre at få 5 produkter til en hverdags make-up for under 200kr.

De produkter jeg ville vælge til en hverdags make-up er mascara/eyeliner, rouge, lipgloss, øjenskygge og en neglelak.


I vinterferien falder fastelavn jo også så da vi tøser sad og prøvede make-up besluttede Noah og Bilal at de ville være piger og i skal da ikke snydes for et lille billede af Noah 'in action' og meget koncentreret.Da vi var færdige med at teste produkterne fik de andre lov at vælge et par ting hver og de ting der så var tilbage havde jeg besluttet skulle gå til mit eget lille velgørenhedsprojekt hvor jeg samler kosmetik, cremer, parfume m.m til kvinderne fra Værestedet Reden.
Her er de ting som bliver til julegaver til kvinderne fra Reden næste jul.
Produkterne der er testet i dette indlæg er sponsoreret af Cici.dk. Efter at have testet produkterne må jeg beholde dem. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her.

2 kommentarer:

 1. Et herligt indlæg, der virkelig kommer i dybden og ikke bare siger 'se hvad jeg har fået, er det ikke fint?' (underforstået: Jeg vil gerne have gratis produkter, men gider ikke skrive om dem). Har før overvejet at købe gennem Cici, så det er skønt med denne lille gennemgang.

  Min erfaring er i øvrigt at forbavsende mange billige neglelak - selv sådan nogle til en femmer i en rodekasse fra Netto - egentlig er bedre (eller lige så gode), som mange af de dyre mærker, der roses til overflod på diverse blogs.

  Da min far op gennem min barndom og teenageår havde apotek og derfor havde i hundredevis af mærker af (især) neglelak og andre makeupprodukter i skranken gennem årene, har jeg testet rigtig mange. En årrække førte de et mærke, som jeg desværre ikke husker navnet på. Men lakken var ity bitty (til ca. 25 ganges brug) og koste 1,-/stk. Aldrig siden har jeg stødt på en lak, der var så holdbar! Så man skal aldrig være skeptisk blot fordi et produkt er billigt - og det er skønt at se, som her, at der rent faktisk er produkter, hvor både pris og kvalitet kan forenes.

  Hvor er det forresten sødt af dig, at samle ind til Reden!

  Tusinde tak for det skønne indlæg. :)

  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Mange tak Line!

  Jeg synes det er vigtigt at være ærlig i anmeldelser! Min blog er ikke lavet for firmaer men for alle dem der synes det er sjovt og spændende og læse med. Da jeg valgt at begynde at lave sponsorerede indlæg lavede jeg en klar udmelding om min holdning til disse. Udmeldingen ligger øverst på siden, i topbjælken.

  Jeg synes ofte at man ser at diverse blogge mister autensiteten og ægtheden når de begynder at have sponsorerede anmeldelser. Det er som om at de 'er bange for' at sige noget skidt i deres anmeldelser. Som sagt ligger jeg stor vægt på at det er min mening der kommer frem uanset om den falder i god jord hos sponsoren. Er produktet noget lort så skriver jeg det også og det er jo så op til de enkelte sponsorere at vurdere om de mener deres produkt virkelig lever op til det de lover og derved tør lade mig anmelde produktet.

  SvarSlet