HTML

søndag den 2. juni 2013

På hæklenålen - stjernetæppe

Jeg ved godt der har været stille på bloggen men der har bare været så meget at se til i forbindelse med den store giveaway jeg kørte. Hvad synes i egentlig om den?

Nu er giveawayen slut og der skulle gerne blive mere plads til de 'gode gamle' hverdags indlæg, men jeg kan da afsløre at det er planen at der kommer en ny stor giveaway i sensommeren. Er der nogen firmaer i kunne tænke jer jeg kontaktede i forbindelse med sponsering af præmier?

Nå nu til det hæklede, for lidt er det da blevet til!

Jeg faldt over et billede af et stjernetæppe og gik straks igang med at google en opskrift. Jeg kunne kun finde en dansk og den syntes jeg slet ikke gav mening. Jeg fortsatte søgningen efter engelske opskrifter men dem synes jeg heller ikke rigtig gav mening så jeg gik igang med at lave min egen opskrift.


Jeg er selv ret tilfreds med resultatet. Nu skal der bare noget størrelse på og så skal i nok få et billede når det er færdigt!

4 kommentarer:

 1. Stjernetæppet bliver flot. Sejt at du laver din egen opskrift.
  Din give-away havde mange flotte præmier. Jeg synes reglerne var lidt komplicerede, og så snart det omfatter like på facebook, er jeg ikke med. Men en flot give-away - det var det :o) Jeg kan godt forstå det har været et stort arbejde.

  SvarSlet
 2. Jeg kunne rigtig god lide din give away, men vil give Mona ret i at det virkede lidt omstændigt for den som ikke er meget trænet i facebook.
  Jeg er bare vild med tæppet :)

  SvarSlet
 3. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlet
 4. I read few articles and I believe that your weblog is very interesting and contains lots of great information.

  SvarSlet