HTML

tirsdag den 16. juli 2013

Hatten af for Cici.dk

I know, der har været lidt sommer stille her på bloggen men nu er det vist tid til at få lidt gang i skriveriet igen og jeg vil starte med en rigtig positiv oplevelse.

Jeg har efterhånden samarbejdet med Cici.dk et par gange i forbindelse med giveaways her og på min facebookside. I den forbindelse spurgte jeg om de havde lyst til at sponsorere nogle produkter til min indsamling til julegaver til Reden. Til min glæde sagde de ja og de ville samle nogle udgåede produkter sammen jeg kunne få til min indsamling.

For et par uger siden lå der så et brev fra post danmark, om at der lå en pakke til mig på posthuset fra Cici.dk.
Fredag havde jeg tidligt fri og havde planlagt at cykle forbi posthuset efter arbejde. Kloge Åge her havde glemt sedlen men den søde dame på posthuset, kunne heldigvis nøjes med mit sygesikringsbevis og hun gik i gang med at kigge efter pakken. Jeg kiggede fra den anden side af disken, om jeg kunne se en pakke sådan i maksibrev størrelse der kunne være fra dem.
Post damen går længere hen mod enden hvor der står to store flyttekasser på en palle. Alt imens står jeg og tænker at hun da vist er kommet lidt på afveje og hun nok skal lede blandt de mindre pakker på hylden ovenover.
Hun kigger på den ene flyttekasse, og mens jeg vantro ser til siger hun: 'ja det var da vist den største der var til dig'.
Idet hun løfter flyttekassen, er det eneste der går gennem mit hoved, at hun må have læst forkert på etiketten. For det første havde jeg et billede af et maksibrev i hovedet, sådan en størrelse der passede ned i cykelkurven. For det andet, hallooooo jeg er på cykel, hvor skal jeg lige placere en flyttekasse????Da forbløffelsen havde lagt sig og jeg havde fået bakset kassen ud på cyklen lykkedes det mig faktisk at cykle de 3km hjem med den placeret ovenpå cykelkurven! Jeg må virkelig have set sjov ud, når jeg skulle (forsøge at) dreje, balancerende med kæmpekassen foran.

Kassen var tung så jeg behøver vel ikke sige at jeg var ret spændt på at komme hjem og se indholdet af den.
Kassen indeholdt en masse mascara, læbestift og neglelak! Jeg har tidligere testet og anmeldt produkter fra Cici.dk her på bloggen og os testere var især glade for neglelakken så det bliver spændende at se hvad kvinderne fra Reden siger til sagerne til jul!

Sidste år fandt jeg jo aldrig ud af hvor mange kvinder der rent faktisk deltog i julen inde i Reden. Jeg sendte dem derfor en mail, for at finde ud af det, så jeg er sikker på at alle kan få en gave til jul. Svaret var en 30-35 kvinder så der kan virkelig blive en fin gave til hver og måske også lidt til en af de andre afdelinger.

I skal da lige selv se sagerne.


 
Jeg synes det er super fedt, at Cici.dk som webshop vælger at give så stort et bidrag for at glæde andre, i stedet for at skyde produkterne af på tilbud, så HATTEN AF FOR JER Cici.dk!

6 kommentarer:

 1. wow det var fint af dem :)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin gestus af dem - og sikke nogle lækre ting de får! :)

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 3. Sikke fedt. Dejligt når folk vil være med til at hjælpe de socialt udsatte :)

  SvarSlet
 4. hold da op hvor er de søde :-)

  SvarSlet
 5. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlet
 6. I have been browsing internet for more than three hours today since morning, yet I didn’t found any interesting article like this which provides knowledge. Thank You.

  SvarSlet