HTML

tirsdag den 23. juli 2013

Giveaway med 3 lækre præmier

 
 
Så blev det tid til endnu en giveaway på bloggen. Denne gang er giveawayen lavet i samarbejde med Cici.dk og Tanja's verden. Selvfølgelig har jeg også selv en lille præmie med i ærmet!
 
 


Jeg har tidligere samarbejdet med Cici.dk i forbindelse med giveaways samt test og anmeldelse af deres lækre produkter.
I mit sidste indlæg her på bloggen kunne i læse om det virkelig flotte bidrag Cici.dk har gjort til min indsamling af kosmetik m.m til kvinderne fra Reden.

Her får i et uddrag af indlægget, hele indlægget kan læses her

'Hun kigger på den ene flyttekasse, og mens jeg vantro ser til siger hun: 'ja det var da vist den største der var til dig'.
Idet hun løfter flyttekassen, er det eneste der går gennem mit hoved, at hun må have læst forkert på etiketten. For det første havde jeg et billede af et maksibrev i hovedet, sådan en størrelse der passede ned i cykelkurven. For det andet, hallooooo jeg er på cykel, hvor skal jeg lige placere en flyttekasse????'
Nå nu til præmierne:

Cici.dk har været så søde at sponsorere 5 valgfri kosmetik produkter fra deres webshop. Tanja der har facebooksiden Tanja's verden og bloggen af samme navn har sponsoreret denne skønne bamse.


Sidst men ikke mindst er der præmien fra mig, sagde hunden. Et baby tæppe på ca. 84cm x 84cm.


For at deltage i konkurrencen om en eller flere af disse skønne præmier skal i bruge rafflecopteren herunder. a Rafflecopter giveaway
I kan enten logge på med jeres facebook profil eller med jeres email adresse.

Hvis i vil vinde Cici.dk's præmie liker i deres facebookside, vil i vinde Tanja's verdens præmie skal i like hendes side og vil i vinde min præmie er det min facebook side i skal like.

I kan dagligt få et ekstra lod ved at dele giveawayen på facebook, blogindlæg eller lign steder. Husk det skal være en ny deling pr. dag i kan altså ikke linke til det samme blogindlæg, facebookdeling, tweet osv. hver dag.
Om i deler dette indlæg eller konkurrencen på facebook som i finder her må i selv bestemme.

Husk at registrere jeres lodder via rafflecopteren!

Giveawayen slutter d. 3/8-13 hvor kæresten og jeg har været sammen i 10år. Vinderne vil blive kontaktet i løbet af de efterfølgende dage.


Vilkår:
For at deltage skal man være bosat i Danmark.
Email adressen i bruger til at logge på rafflecopter bruges kun til at kontakte vinderne!10 kommentarer:

 1. En lækker lækker give away - Jeg liker allerede alle fb sider, og vil være lykkelig for en af præmierne. Tør dog godt antyde, at jeg er ret så forliebt i Mr. Gråbams ;) - Jeg har nævnt det før, og gør det gerne igen. - Den flotte foræring til Reden forleden, den kan man kun tage hatten så mere end meget af for. Den luner, gør glad, gir' en tåre i øjenkrogen, og ikke mindst vidner den om en næstekærlighed, som man kun kan prise sig lykkelig for eksisterer... Jeg har den dybeste respekt, og ønsker alt godt og smukt for de som har udvist denne. :-)

  SvarSlet
 2. håber på det bedste og at have gjort det rigtigt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok tjekke det for dig ;)

   Slet
  2. Du har gjort det rigtig sonja

   Slet
 3. Hej! Kan du tjekke om jeg har gjort det rigtigt? Jeg deltager om ShopCicis produkter, men har aldrig prøvet det her før :)

  Venlig hilsen Mia

  SvarSlet
 4. Hvor super lækkert, håber på held :-)

  SvarSlet
 5. Måske jeg også har gjort det rigtigt? Jeg hedder Hanne i virkeligheden :-)

  SvarSlet
 6. Very interesting blog. A lot of blogs I see these days don't really provide anything that attract others, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know.

  SvarSlet
 7. Nice Post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you to write again very soon!

  SvarSlet