HTML

lørdag den 18. februar 2017

Giveaway - begynderhæklekursus

Så er det blevet tid til en giveaway.
Denne gang er præmien 2x online begynder kursus i hækling, sponsoreret af Begyndergarn.dk.

Begyndergarn.dk er en webshop, der er perfekt til dem der gerne vil lære at hækle, og dem som lige er begyndt at snuse til hæklingens kunst, men som synes at det kan være svært at finde ud af, hvor de skal starte.

Først og fremmest tilbyder Begyndergarn.dk et dybdegående online begynder kursus, der guider en igennem alt lige fra udstyr og indkøb, til forskellige teknikker og opskrifter.
Kurset består af flg.:
 • 17 videoer med HD video lektioner
 • adgang når som helst og hvor som helst
 • kursusmateriale
 • timer af close-up instruktion
 • video i slowmotion, så du langsomt kan følge med imens

 • Det fede ved kurset er i mine øjne, at det er at det er online.
  Vi kender alle det der med at skulle hente børn, lave mad, gøre rent osv. og det er svært at få tiden til at gå på kursus i den lokale aftenskole. Pludselig har man misset en lektion eller to, og så er det svært at følge med igen, og man ender ofte med at give op. Her kan man tage kurset i det tempo man selv synes, og vigtigst man kan gentage lektionerne, hvis der er noget man ikke fik helt fat i.

  En anden ting jeg synes er super fedt, er at kurset starter helt fra bunden, og guider en hele vejen igennem til et færdigt projekt.
  Med helt fra bunden mener jeg ikke med den letteste maske, men derimod med valg af garn, nål og udstyr. Jeg har efterhånden hæklet i rigtig mange år, og jeg ved hvor vigtigt det er, at f.eks. nål og garn passer sammen. Passer værktøj og materialer ikke sammen, så bliver resultatet ikke særlig vellykket, på trods af at man gør det hele rigtigt. Det er så ærgerligt hvis man investerer en masse tid og energi, gør det hele rigtigt og så får et nederlag, udelukkende fordi garn og nål ikke passer sammen.

  Nå nu til det vigtigste element, hvordan vinder du så et af disse to kurser?
  Der bliver trukket en vinder af dem der deltager via Instagram her og en vinder af dem der deltager via min Facebook side ByKirsti.dk her.

  Man må meget gerne deltage begge steder, og det vil være super fedt hvis i vil dele indlægget her med jeres veninder, på Facebook eller hvor i tænker at i kender nogen der kunne tænke sig at vinde et af de to online kurser.

  Giveawayen slutter søndag d. 19/2 kl. 21.00

  Ingen kommentarer:

  Send en kommentar