HTML

lørdag den 12. maj 2018

Sommer Scarf på nålen

Er der noget bedre end når posten kommer med pakker med garn? Ikke hos mig.....eller kæresten er nok ikke heeeeeelt enig. Spørger i ham, så tror jeg han vil sige, at jeg har mere end rigeligt garn. Men hey,  lets be honest, man kan aldrig få nok garn! Aldrig, som i aldrig nogensinde, har jeg ikke ret?!
Så jeg behøver vel ikke sige at jeg blev glad da pakken fra We are knitters lå og ventede på mig i garagen derhjemme.

Jeg har valgt kittet med mint farvet garn. Det var svært at vælge for der var rigtig mange skønne farver, men jeg ender ofte med at vælge 'de sikre farver'. Med sikre farver mener jeg, dem jeg plejer at bruge. Egentlig burde jeg prøve at være lidt mere modig på farvefronten.
Hvad gør i? Holder i jer til bestemte farver, eller er i mere modige end jeg? 


Da jeg åbnede posen med kittet til Sommer Scarf blev jeg virkelig positivt overrasket. Der er bare alt man skal bruge, selv nåle til at sy ender ind med. Mit førstehåndsindtryk af garnet var at det var super lækkert, og nu hvor jeg er begyndt på tørklædet må jeg siger det lever helt op til forventningerne. I skal dog være opmærksom på, at der er en lille fejl i den skrevne opskrift kontra diagrammet. Det er diagrammet der passer.


Det lille ekstra..... Jeg er helt vild med de klistermærker der var med i pakken og ja jeg ved jo godt at klistermærker ikke har en rygende fis at gøre med at hækle, men især citatet i midten af arket 'I knit but my favourite hobby is collecting yarn' er bare så spot on mig.
Nu er jeg lidt nysgerrig. Hvad ligger i vægt på når i bestiller garn, tilbehør og hækle-/strikkekits? Går i efter prisen, kvaliteten, handler i hvor i plejer?

For mit eget vedkommende kommer det meget an på hvad jeg skal lave. Til tøjdyr i almindelig bomuld stiller jeg sjældent de store krav, udover at garnet skal være til at arbejde med uden det skiller og at der ikke er en masse knuder i det. Når jeg laver ting som tørklæder, sjaler, tæpper o.lign så ligger jeg dels vægt på prisen, men nok mest af alt på kvaliteten af garnet.  Ingen kommentarer:

Send en kommentar