HTML

mandag den 24. juni 2019

Hæklede lækkerier til boligen

Så blev det da sørme tid til en ny boganmeldelse her på bloggen. Denne gang er der tale om bogen Hæklede lækkerier til boligen af Twinkie Chan.

Bogen har ligget og kigget på mig i noget tid, og egentlig er det meste i den slet slet ikke mig, men åhhh alle de skønne farver, dem kan man kun blive glad i låget af.
Jeg har kigget lidt på Twinkies hjemmeside og hendes Instagram og præcis som forventet ud fra bogen, er begge dele spækket med pangfarver og opskrifter på pudsige ting.

I bogen Hæklede lækkerier til boligen finder du 20 opskrifter på ting til hjemmet. Bogen er inddelt i kapitler med ting til henholdsvis køkkenet, stuen, badeværelset og kontoret. Derudover er der til sidst en lille hækleskole som gennemgår de mest almindelige masker og teknikker.

Det gennemgående tema i bogen er i min optik kitsch med kitsch på. Der er virkelig knald på de glade farver og stort set alle opskrifter er funktionalitet gemt i føde- og drikkevarer.

Det er jo klart nemmest at anmelde kvaliteten af opskrifter, når man selv har lavet noget ud fra dem, så jeg valgte at lave candyfloss kuglepinde coverne.
Det var sjovt at prøve at karte ulden efter det var hæklet så det fik det fluffy candyfloss look, og se hvilken effekt det fik, og det er klart noget jeg skal prøve igen i forbindelse med hækling af bamser.
 
Opskriften jeg afprøvede var nem at gå til og let forståelig.
I starten af opskriften var der angivet hvilke materialer der skulle bruges, bla. skulle der bruges hæklenål 5mm og 5,5mm og garnet er angivet med bogstaver. I opskriftsdelen står der så brug den lille eller den store hæklenål, sammen med at garnet er angivet med bogstaver, bliver det en anelse uoverskueligt hvad der skal bruges hvor. Er man garvet hækler betyder det ikke så meget, men er man begynder gør det en ellers ligetil opskrift lidt uoverskuelig.
 
Generelt følger der rigtig fine trin for trin billedvejledninger med til alle opskrifter, og til hver opskrift er der en lille tekst der gør bogen mere personlig.
 
Bogen henvender sig til dig, der er til et kitsch input i hverdagen og ikke er bange for at stikke lidt ud. Derudover tror jeg, at rigtig mange børn vil elske at få ting lavet ud fra opskrifterne. Jeg oplever ofte, at folk i diverse hæklegrupper giver udtryk for, at de har lidt svært ved at finde ud af hvad de skal hækle til børn der er nået henover bamse alderen, men endnu ikke er nået ind i en alder hvor de synes beklædning er fedt at få. Denne bog tilbyder helt sikkert nogen sjove, anderledes ideer til den aldersgruppe.  
 
Vil jeg anbefale bogen?
Personligt havde jeg ikke købt den, men det er ud fra den betragtning at opskrifterne ikke henvender sig til min egen stil. Hvis du er til farver, sjove input og inspiration til hvad du kan lave til ungerne der ellers har alt, så vil jeg helt sikkert anbefale den.


Bogen er sponsoreret af Turbine.dk. I kan læse mere om hvordan jeg forholder mig til sponsorerede indlæg her.


1 kommentar:

  1. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
    Nå ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet