HTML

onsdag den 29. februar 2012

Åh hvad har jeg dog gjort

Åh hvad har jeg dog gjort. Jeg mødte på arbejde mandag og min kollega jeg sidder på kontor med spørger om jeg ikke vil være med til at gå med skridttæller i 3 uger og så kan arbejdspladsen være med i konkurrencen om at vinde, jeg tror det var, 50.000 til motionsforbedringer eller hvad hun nu kaldte det.

Hvilken del af min idiotiske hjerne var det lige der besluttede at sige ja, og så i 3 hele lange uger?? Det er ihvert fald ikke mit normale fornuftige jeg!
Jeg kan svagt erindre mig selv i en samtale med min kære kollega om at så kunne det være vi kunne få taget os sammen til at lave noget mere motion, og det var jo også sjovt at konkurrere med sig selv, for vi skulle jo ikke sammenligne os med de andre.
For helvede Kirsti du hader motion, og konkurrere med sig selv min bare lille lette pariser røv -okay det var løgn den er hverken lille eller let men hey you guys get the point right? Jeg kommer jo ikke til kun at konkurrere med mig selv jeg kommer jo til at konkurrere med alle dem på gangen der deltager, for det er jo vildt pinligt at være frk sløv med 2000 skridt hvis de andre har gået 10.000.
Jeg er meget imod snyd, men jeg har seriøst overvejet om jeg mon kun sætte skridttælleren på foden mens jeg sidder foran fjerneren og så vippe lidt med foden, det må da give samme effekt som når man går rundt med den??

Nå men jeg er meldt til og det er for sent at melde fra nu. Heldigvis er der et par uger til det går løs og vejret er forhåbentlig bedre til den tid.
Jeg håber sgu jeg i det mindste får lov at beholde den dumme skridttæller bagefter. Hvis det er tilfældet så vil det nok være en god ide at have den på mig som reminder om IKKE at gå i fælden i tilfælde af, at andre prøver at lokke mig i motionsfælden.

Nok om det og over til de kreative sysler.I øjeblikket er jeg igang med et babysæt str 4-8mdr bestående af djævlehue, luffer og tubestrømper. Sættet bliver sat til salg her på bloggen og på min hjemmeside ByKirsti når det er færdigt! Billedet viser en næsten færdig tubestrømpe så mangler jeg bare den anden inden sættet er færdigt.
Fordelen ved tubestrømper er at pasformen er super da der ikke er en hæl der skal passe et bestemt stemt og derfor passer strømpen også i længere tid.

3 kommentarer:

 1. hæ hæ - 10000 skridt er faktisk lidt sværere at opnå end man tror....
  Men fru hellig her (aka mig) har gået 25 kilometer de sidste tre dage... så er meget godt med i regnskabet...

  Ej, ved præcist hvad du mener - bare tilskriv din beslutning vild forårskuller ;0)

  SvarSlet
 2. Haha.. Kender det godt ;) Men måske du kunne gå en tur på en halv times tid hver dag og så kan du i hvert fald deltage med god samvittighed :)

  Har du deltaget i min giveaway? :)

  SvarSlet