HTML

lørdag den 11. februar 2012

Kan man være chik og mor samtidig?

Hvordan kombinere man det at være chik og at være mor? Ja, jeg ved det fandeme ikke!

Jeg forsøger gang på gang at få indkørt en morgenrutine hvor jeg får gjort lidt ud af mig selv inden jeg daffer ud af døren. På en eller anden meget mystisk måde begynder mine øjne efter sådan ca en uge langsomt men sikkert at blive tungere og tungere om morgenen og jeg ender med at sove længere og længere for til sidst at stå op i sidste øjeblik.

Note til mig selv: stil uret en time frem så du tror klokken er mere end den er.

Med børn i huset, i alderen 0-5år skal man ikke, og jeg pointere ikke(!), stå ud af sengen i sidste øjeblik og med søvn i øjnene ordne madpakker, aflevere barn og møde på arbejde. Ikke med mindre man synes det er toppen af poppen at kollegaerne kigger mærkeligt på ens ærme hvorefter de spørger hvad det er man har siddende og det viser sig at være 1 stk vingummi. Dertil kan jeg tilføje, at sådan en vingummi faktisk sidder ret godt fast dagen efter den har været i munden på ungen og tilsyneladende ude igen for at tage bopæl på undertegnedes tøj.

Note til mig selv: husk HVER morgen at gennemgå beklædningsgenstande for vingummier og andre forræderiske genstande . Chik og fastklistrede vingummier på tøjet hænger bare ikke sammen.

Det er sgu ikke at være chik og med på de nye beats når de andre sidder og snakker om nye teaterstykker, film osv de har været ude og se og man selv kan bidrage med et referat af teaterstykket 'Rumlerikkerne fra slikbøvsensland' eller en update på hvornår 'Orla frøsnapper' DEN NYE VERSION udkommer på dvd.

Note til mig selv: find dig nogle veninder du kan tage ud og være chik og kulturagtig sammen med.

Hvem er det iøvrigt der finder på at kalde et teaterstykke til børn 'Rumlerikkerne i slikbøvsensland'? Der findes sgu da ikke en hel håndfuld unger der kan huske navnet på det skide stykke!
Og hvorfor er det at man altid skal inddrages i de der åndssvage teaterstykker???? Man står der som en anden idiot og hopper op og ned fordi at det siger skuespillerne man skal. Bliver man siddende så kommer 'tha blik', fra supermom på sædet ved siden af, der uden tvivl er i fitness 5 gange om ugen og med patter der stritter som en 15 årigs. Det der blik der bare udstråler -BØRNMISHANDLER! Man står der og har mest lyst til at skrige ind i hovedet på super mom at ens patter sgu bliver længere og længere for hvert hop da vi ikke alle er udstyret med en 15årigs stritpatter.
Midt i hoppe pinslerne opdager man at halvdelen af ungerne for længst har sat sig ned, og man er lige ved at gøre det samme, indtil super mom kigger på en med det der overskudsblik og man tænker fandeme nej om jeg vil tabe den her kamp. Når hopperiet er overstået kan man så kæmpe med at få rullet patterne sammen og genhuset i bh'en samt fået styr på den der ring der er hoppet ud over buksekanten mens super moms største problem er at fingrene lige skal køres igennem håret.

Note til mig selv: spar op til et 'mom job'

Konklussionen må være at skal jeg have en chance for at få bare en smule styr på hår, tøj, kultur osv. osv. så skal jeg til at tage mig sammen. Hanke lidt op i mig selv. - Mon det er realistisk når man er udstyret med rygrad som en regnorm???

Oh og en bøn til dig kære læser, hvis du kender tricket, fidussen, the easy way til et liv som chik og mor på sammen tid så smid lige en bemærkning herunder....PLEASE!

2 kommentarer:

  1. Hej og velkommen til min blog:))
    Jeg kan ikke finde din give away...

    Stine:)

    SvarSlet
  2. den ligger øverst både som billede du kan klikke på og oppe i fanen men jeg kan lige smide et link til dig

    SvarSlet