HTML

lørdag den 25. februar 2012

Min egen lille 'stærk mand' og fodboldspiller

Igår sad vi og så Ramasjang og der var et indslag hvor Asbjørn Riis skulle trække en bus.
Den lille rødhårede var dybt imponeret, sådan en fætter vejer jo det samme som 10 elefanter. Jeg kiggede på Noah og spurgte om han ville prøve at skubbe vores bil. Vores bil er en Citröen C3, næsten så langt fra en bus du kan komme, det er stort set kun en smart car der er mindre, men det er en bil.

Først prøvede Noah på gårdspladsen en stenene gav for meget modstand så min bedre halvdel bakkede den ind i garagen så underlaget blev mere plant og nu skal i bare se min egen lille 'stærk mand' skubbe en C3 med farand siddende i den.Idag var vi til fodboldstævne, Noahs fodboldhold stillede med 2 hold. 
Til min store tilfredshed går hans træner meget op i at de har det sjovt og hygger sig og mindre op i om de vinder. Når han laver hold blander han gode og dårlige spillere så holdene er lige stærke.
Ved alle de andre stævner vi har været til i vintersæsonen har de stort set tabt alt men idag vandt Noahs hold 3 kampe og tabte en. Det sjove er at spørger man ham nu kan han ikke huske hvor meget de har vundet og tabt, han går langt mere op i om det har været sjovt, og de ting de har fået ved de stævner hvor der er præmier til alle.
Idag var der præmier til alle og for anden gang bestod det af medaljer så nu har Noah to  medaljer der kan pryde væggen på hans værelse. Her er et billede af en glad og stolt men træt fodboldspiller.


1 kommentar:

  1. Rigtig fed blog du har dig! Og tak for den søde kommentar på min blog! Jeg er nu fastlæser af din, og jeg håber virkelig at du vil gengælde? :-)
    Kig endelig forbi: black-eyesm.blogspot.com
    -Maja :-)

    SvarSlet