HTML

søndag den 18. november 2012

Giveaway til os quinder

Bumbum egentlig var jeg sådan lidt i tvivl om jeg skulle kalde dette en sponsoreret giveaway eller ej for på den ene side så er det ikke mig der har købt præmien, på den anden side er den heller ikke rigtig sponsoreret...lyder det indviklet?

Hvordan skal ovenstående så forståes, jo nu skal i høre.
I sidste måned var jeg så heldig at vinde hele to giveaways, hver med et gavekort på 75kr til starsforstacy.
Jeg er ikke typen der dagligt skifter accessories, men jeg deltog i de to giveaways da jeg pt er igang med at samle strik der luner, make-up, creme, smykker o.lign. ind til kvinderne fra værestedet Reden hvilket i kan læse mere om her. Min tanke var at hvis jeg vandt ville jeg give det jeg købte til Reden.

Da jeg skulle bruge gavekortet viste det sig at jeg desværre ikke kunne slå dem sammen til det par øreringe jeg havde set. Jeg forklarede Jonathan fra Starsforstacy at min tanke havde været at give det jeg købte til mit lille indsamlingsprojekt men om jeg så kunne udlodde de to gavekort i en giveaway nu de ikke kunne slåes sammen.
I gætter aldrig hvad han så svarede!

Jeg fik en sød mail tilbage om at når nu det gik til et godt formål så ville han sende et par øreringe GRATIS! Jeg synes virkelig det er flot gjort af ham, hvad siger i??
I skal sørme ikke snydes for et billede af de fine ørenringe han sendte.Nå men nu står jeg jo så stadig med to vundne gavekort som 2 af jer kan være heldige at vinde 1 hver af.Der er tale om 2 gavekort a 75kr til brug hos Starsforstacy.

Hvis du kunne tænke dig at vinde et af disse gavekort er det eneste du skal gøre at hoppe ind forbi Starsforstacys facebookside og give dem et like for det synes jeg virkelig de fortjener!

Vinderne trækkes d. 7/12

15 kommentarer:

 1. Jeg kan da godt bruge sådan et gavekort :)
  Og sikke flot at de sponsorede øreringene! Jeg følger nu FB-siden.

  m_hoej20@yahoo.dk

  SvarSlet
 2. Jeg vil gerne være med :)
  sofi.g.j@sol.dk

  SvarSlet
 3. Så gerne vinde da min mor snart har fødselsdag og jeg ingen penge har :-)
  Jeg har også et giveaway kørende på min blog du må meget gerne tilmelde dig :-)
  http://the-day--dreamer.blogspot.dk/2012/11/giveaway.html

  SvarSlet
 4. Deltager! :-)

  JulieM93@hotmail.com

  SvarSlet
 5. hvor er de fine og sødt gjort af ham :) jeg vil gerne deltage, heno26@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er med - og liker dem allerede :)

  SvarSlet
 7. Har lige stødt på din blog! Synes den indtil videre er inspirerende. Jeg vil da gerne være med til at vinde øreringe. Chramcas@gmail.com. Hilseb Christina

  SvarSlet
 8. Hej Kirsti
  Det er et beundringsværdigt hjerte, du har. Fantastisk omsorg du har for kvinderne. Og dejligt, at nogen fanger din næstekærlighed og lader sig inspirere til at give et par øreringe til dit "projekt". Vil gerne deltage i din give away.........og takker i øvrigt for den glæde, du har bibragt min datter, der har vundet to tyrkise "hækle-giveaways" hos dig:)
  Hilsen Marlene, 1i11e.1u11e@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød!
   Hovedet er lavet så regner med at den er klar til afsending mandag :)

   Slet
  2. Åh, så fint. Hun er netop i dag blevet "nedlagt" med feber og halsonde.
   Og gæt hvem hun ligger og hygger sig med?
   Ja, uglen og hunden skulle jo tjene som dekoration på det teenagede værelse (hun bliver 13 næste gang)....men i en nødssituation kryber de med i sengen sammen med den ret udslidte bamse Thea:) God weekend fra Marlene (og datter:) )

   Slet
 9. Jeg er os med og kunne godt tænke mig at vinde gavekortet. Jeg har en bonusdatter der er begyndt at gå rigtig meget op i hendes udseende osv, ja teenagere du ved :-) Det vil jeg gi til hende hvis jeg vinder :-)

  SvarSlet
 10. gavekort ville da være dejligt, deler og deltager og ønsker alle fortsat god wekend <3

  SvarSlet