HTML

søndag den 4. november 2012

Kontakter i Giveaway vindere?

Jeg sad lige og kiggede lidt på dkgiveaway... ja jeg elsker giveaways... og så kom jeg til at tænke på en ting, i forbindelse med trækning af vindere.

Kontakter i vinderen eller skal de selv opdage de har vundet og kontakte jer? Trækker i en ny vinder efter noget tid eller hvordan?

Personligt så laver jeg et vinder indlæg, giver vinderen ca 2 dage til og kontakte mig. Jeg synes nemlig selv det er lidt hyggeligt at 'opdage' at jeg har vundet en giveaway.
Hvis ikke jeg har hørt fra vinderen så kontakter jeg vedkommende og fra det øjeblik har vinderen 1 uge til at svare ellers trækker jeg en ny vinder.

Har i husket min giveaway i samarbejde med krea mutti her kan i vinde de fineste bukser.
Krea-mutti har samtidig en giveaway jeg har sponsoreret, hvor i kan vinde et gavekort til min hjemmeside ByKirsti

17 kommentarer:

 1. jeg skriver hvem der har vindet hos mig på et indlæg og derefter kontakter jeg personen :)

  jeg har nogle gange når jeg ser en blogger søge efter en vinder som ikke har meldt sig, så har jeg kontaktet vinderne og henvist dem til den blog, hvor de har vundet ...
  personlig synes jeg at give away holderen skal kontakte vinderne hvis det er muligt ...

  jeg elsker også give away, men det tror jeg ikke er en hemmelighed ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe nej det er nok svært at holde hemmeligt! Det er sgu også et kæmpe arbejde du gør!!

   Jeg har ligesom dig skrevet hvis jeg har set nogen har vundet og det ser ud til de ik har set det men selv skal kontakte den der har afholdt giveawayen

   Slet
 2. Jeg synes også det er hyggeligt at finde ud af man har vundet, men synes også at give away holderen skal kontakte vinderen, da det somme tider kan være svært at nå at følge med i den travle hverdag.
  Tror vist jeg skal til at lave min første give away:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige præcis, jeg har ind imellem ladet være med at deltage i en giveaway hvis det fremgår man ik bliver kontaktet!
   Jeg kigger ikke blogs hver dag så det kan snildt nå at gå forbi min næse at jeg har vundet!

   Det ville da være spændende med en giveaway hos dig :)

   Slet
 3. Jeg har ikke selv nogen blog, men jeg læser med hos rigtig mange, når tiden er til det. Og deltager med stor glæde i diverse give aways. Har faktisk været heldig 4 gange på 1 år. Det er sjovt selv at opdage, man har vundet. Men også sjovt via mail. Det er vel også derfor man skal skrive sin mail, hvis man ikke har en blog. Jeg ville blive meget ked af at opdage at jeg havde misset en gevinst, fordi jeg ikke havde haft tid til at blogge i et par dage. Jeg kan godt se, det er ekstra arbejde at maile til vinderen, men er det ikke bare en del af det!?! :-) Jeg har i hvert fald været glad for mine 4 mails. Tak for en dejlig blog,som jeg følger med glæde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Personligt synes jeg at det er en del af det at holde en giveaway at kontakte vinderen, og det tager ik mange minutter lige at smide en kommentar på vinderbloggen el en mail, men jeg har efterhånden set en del steder hvor de ik kontakter vinderen

   Slet
  2. Og tak forresten! Jeg synes det er skønt du har lyst til at læse med!!

   Slet
 4. Jeg gør sådan, at når jeg har lavet indlægget med vinderen/vinderne, sender jeg en mail til dem, hvis de har skrevet deres mail + skriver en kommentar i et af deres inlæg.
  Hvis de ikke har skrevet deres mail, skriver jeg en kommentar på deres blog, at de har vundet, og de skal sende en mail til mig + min mail(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget som jeg gør der! Synes det er mest fair at kontakte vinderen

   Slet
 5. Jeg har kun afholdt 1 giveaway (er igang med nr 2) Der lavede jeg et indlæg med hvem der havde vundet, sendte en mail til vinderen som skulle svare indenfor 48 timer. Det gjorde vedkommende ikke og jeg trak så en ny vinder, sendte mail og hun besvarede den :-)
  Men det er vidst forskelligt hvordan det gøres, nogen kontakter slet ikke vinderen - gad vide hvor mange gevinster der er gået min næse forbi, for jeg har desværre ikke tid til at følge med i de 200 blogs, som jeg deltager i giveaways på ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det minder meget om den måde jeg gør det!
   Jeg er meget sikker på jeg er gået glip af præmier....desværre men som du skriver så har de færreste tid til at gennemse alle blogs hver dag!

   Slet
 6. Ja det er rart at få sendt præmien afsted

  SvarSlet
 7. Jeg gør lige som dig kan jeg se :)

  SvarSlet
 8. jeg skriver et indlæg på min blog om hvem der har vundet + kontakter vinderen direkte (hvis jeg kan). Og har vedkommende ikke meldt tilbage i løbet af en uge, så finder jeg en ny vinder :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 9. Jeg kontakter vinderen med en glad email, kommentar eller lignende (: og så laver jeg selvfølgelig også et indlæg om det (:

  SvarSlet
 10. Har netop vundet vores første giveaway....et gavekort hos dig...udloddet i samarbejde med Lilian. Hun kontaktede pr. Mail....og det var en super fin de at gøre det på. Du malede ligeledes....og vi har da vendt det et par gange siden....at det er skønt at have held i blogland. At du så tilmed er fantalastiske fleksibel gør, at det er en super-oplevelse.
  Tænk hvis vi var gået glip af det, fordi vi havde overset "sejren". Tak. Hilsen den turkise datter og hendes mor.

  SvarSlet