HTML

onsdag den 29. februar 2012

Åh hvad har jeg dog gjort

Åh hvad har jeg dog gjort. Jeg mødte på arbejde mandag og min kollega jeg sidder på kontor med spørger om jeg ikke vil være med til at gå med skridttæller i 3 uger og så kan arbejdspladsen være med i konkurrencen om at vinde, jeg tror det var, 50.000 til motionsforbedringer eller hvad hun nu kaldte det.

Hvilken del af min idiotiske hjerne var det lige der besluttede at sige ja, og så i 3 hele lange uger?? Det er ihvert fald ikke mit normale fornuftige jeg!
Jeg kan svagt erindre mig selv i en samtale med min kære kollega om at så kunne det være vi kunne få taget os sammen til at lave noget mere motion, og det var jo også sjovt at konkurrere med sig selv, for vi skulle jo ikke sammenligne os med de andre.
For helvede Kirsti du hader motion, og konkurrere med sig selv min bare lille lette pariser røv -okay det var løgn den er hverken lille eller let men hey you guys get the point right? Jeg kommer jo ikke til kun at konkurrere med mig selv jeg kommer jo til at konkurrere med alle dem på gangen der deltager, for det er jo vildt pinligt at være frk sløv med 2000 skridt hvis de andre har gået 10.000.
Jeg er meget imod snyd, men jeg har seriøst overvejet om jeg mon kun sætte skridttælleren på foden mens jeg sidder foran fjerneren og så vippe lidt med foden, det må da give samme effekt som når man går rundt med den??

Nå men jeg er meldt til og det er for sent at melde fra nu. Heldigvis er der et par uger til det går løs og vejret er forhåbentlig bedre til den tid.
Jeg håber sgu jeg i det mindste får lov at beholde den dumme skridttæller bagefter. Hvis det er tilfældet så vil det nok være en god ide at have den på mig som reminder om IKKE at gå i fælden i tilfælde af, at andre prøver at lokke mig i motionsfælden.

Nok om det og over til de kreative sysler.



I øjeblikket er jeg igang med et babysæt str 4-8mdr bestående af djævlehue, luffer og tubestrømper. Sættet bliver sat til salg her på bloggen og på min hjemmeside ByKirsti når det er færdigt! Billedet viser en næsten færdig tubestrømpe så mangler jeg bare den anden inden sættet er færdigt.
Fordelen ved tubestrømper er at pasformen er super da der ikke er en hæl der skal passe et bestemt stemt og derfor passer strømpen også i længere tid.

søndag den 26. februar 2012

Giveaway

Så er min blog lige ved at nå 100 faste læsere og det fortjener da en giveaway!
Denne gang har i muligheden for at vinde et DIY smykkesæt.

Husk at kigge forbi min anden giveaway




Lodderne.
I denne konkurrence kan man få lodder på flg. måde.

Kommentar + fast læser via GFC = 1 lod
Kommentar + fast læser via Bloglovin og like indlægget på Bloglovin (det lille røde hjerte) = 1 lod
Link til giveawayen med billede af præmien = 1 lod
'Synes godt om' ByKirsti på facebook = 1 lod
Link til min hjemmeside http://www.bykirsti.dk/ = 1 lod

For at et link er gældende skal der linkes fra blog og/eller facebook.

OBS: husk at skrive en kommentar herunder med kontaktoplysninger og antal lodder du deltager med. Det er dit eget ansvar at angive kontakoplysninger så det er muligt at komme i kontakt med dig.
Har det ikke været muligt at komme i kontakt med vinderen 7 dage efter udtrækningen trækkes der en ny vinder.

Sender kun i DK

Vinderen trækkes d. 15/3.

lørdag den 25. februar 2012

Min egen lille 'stærk mand' og fodboldspiller

Igår sad vi og så Ramasjang og der var et indslag hvor Asbjørn Riis skulle trække en bus.
Den lille rødhårede var dybt imponeret, sådan en fætter vejer jo det samme som 10 elefanter. Jeg kiggede på Noah og spurgte om han ville prøve at skubbe vores bil. Vores bil er en Citröen C3, næsten så langt fra en bus du kan komme, det er stort set kun en smart car der er mindre, men det er en bil.

Først prøvede Noah på gårdspladsen en stenene gav for meget modstand så min bedre halvdel bakkede den ind i garagen så underlaget blev mere plant og nu skal i bare se min egen lille 'stærk mand' skubbe en C3 med farand siddende i den.



Idag var vi til fodboldstævne, Noahs fodboldhold stillede med 2 hold. 
Til min store tilfredshed går hans træner meget op i at de har det sjovt og hygger sig og mindre op i om de vinder. Når han laver hold blander han gode og dårlige spillere så holdene er lige stærke.
Ved alle de andre stævner vi har været til i vintersæsonen har de stort set tabt alt men idag vandt Noahs hold 3 kampe og tabte en. Det sjove er at spørger man ham nu kan han ikke huske hvor meget de har vundet og tabt, han går langt mere op i om det har været sjovt, og de ting de har fået ved de stævner hvor der er præmier til alle.
Idag var der præmier til alle og for anden gang bestod det af medaljer så nu har Noah to  medaljer der kan pryde væggen på hans værelse. Her er et billede af en glad og stolt men træt fodboldspiller.


torsdag den 23. februar 2012

Yes, yes, yes og mere yes

Så er det endeligt, Noah skal starte på Østre Skole som vi ønskede!
Det 29. distriktsbarn blev indskrevet og skolen har allerede nu fået lov at åbne op for to klasser i stedet for at vente til skærringsdagen d. 5/3.

Noah er indskrevet og skal starte i SFO på Østre til april. Han kommer sammen med alle sine kammerater fra børnehaven nog en del fra hans fodboldhold. De tre drenge der har holdt sammen gennem hele børnehavetiden bliver ikke skilt ad.

Det kan slet ikke beskrives hvor glad jeg er. Udover at han som sagt kommer sammen med alle vennerne så er Østre en af de bedste i kommunen, en skole der ligger i toppen hvad angår gennemsnit ved afgangseksamen.
Egentlig er det ligeså vigtigt for mig at Noah lærer at agere socialt og for mig er karaktere ikke så vigtige i sidste ende, men han er bare så videnssøgende hele tiden og vil så gerne lære nyt og så er det rart at have en følelse af at den skole han skal gå på kan honorere det. Alternativet var Lindeskovskolen hvor han er distriktsbarn og den ligger op af et kvarter der for nylig har fået status som getto og jeg ved fra andre forældre at flere at klasserne har problemer med at nå igennem pensum fordi der bruges enormt meget tid på konflikter.

Lettelse herfra!

Husk at kigge forbi min giveaway hvis du ikke allerede har været forbi

tirsdag den 21. februar 2012

Blogaward x2

Har været så heldig at få to blog-awards.
Jeg synes det er vildt fedt at have fået en blog-award og så hele to på en gang, for det må jo betyde at der sidder nogen derude der har lyst til at følge min blog.

Den ene er fra Mie med bloggen fri-rummet


Awarden skal gives videre til 5 andre bloggere med under 100 læsere:-) Derfor vil jeg gerne give den videre til...
Den anden er fra Heidi med bloggen dyreglad-pige
Når man modtager denne blog award, skal man sætte billede ind i sit indlæg og derefter svare på 5 spørgsmål og give den videre til 5 andre bloggere.

1. Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Jeg fik ideen fra en veninde som bloggede. Hun hjalp mig med at sætte den op hvilket gjorde opstarten en del lettere.

2. Hvilke blogs følger jeg?
Jeg følger mest kreative blogs hvor jeg samler ideer til nye projekter.

3. Min ynglings farve?
Pink og lyserøde farve nuancer, slet ingen tvivl der. Jeg elsker, elsker, elsker de bare skriger tøsepjat.

4. Favorit film?
Uh den var svær det er så længe siden jeg har set film. Engang var det Pretty Woman og My girl men nu er vi mere ovre i noget gyser/krimi halløj.

5. Hvilke lande drømmer jeg om at besøge og hvorfor?
Asien og afrika, jaja I know det er kontinenter men jeg har ikke sat mig nok ind i det til at vide præcis hvilke lande det skulle være. 

Her er de blogge, jeg har valgt at give den videre til:

mandag den 20. februar 2012

Gravhunden Gerhart

I fredags fandt vi som tidligere nævnt hæklebogen frem og Noah valgte en gravhund og Bilal en ninja skildpadde.
Jeg nåede ikke at hækle særlig meget på dyrene til drengene lørdag, for jeg var den heldige vinder af en ordentlig omgang blærebetændelse. Noah har været meget utålmodig og hele tiden spurgt hvornår gravhunden var færdig. Nu er den klar til han kommer hjem fra børnehave senere.

I får selvfølgelig lige et par billeder.


              
Opskriften er fra bogen Flere hæklede dyr af Maja Hansen

fredag den 17. februar 2012

Uglen Ursula

Så fik jeg lavet det første projekt fra bogen, Flere hæklede dyr af Maja Hansen, jeg fik i fødselsdagsgave!

Sig goddag til Uglen Ursula!
Hun er knap 10cm høj.
 

Noah og Bilal* syntes uglen var fantastisk. Vi fandt garn og bogen fra min fødselsdag frem og de fik lov at vælge et dyr hver de gerne vil have så imorgen står den på hækleri af et styk gravhund og en bambi.

*(mine forældres plejebarn)

torsdag den 16. februar 2012

Vinderen af min første giveaway

D. 31/1-11 blev der trukket en vinder af min første giveaway men da det ikke var muligt at kontakte vinderen via hendes blog, hun ikke havde opgivet mailadresse og at hun nu efter længere tid ikke selv har henvendt sig er der trukket en ny vinder.

Vinderen blev Inasdesign - STORT TILLYKKE!
Præmien vil blive sendt afsted når du har mailet mig din adresse.

Kig forbi min nuværende giveaway hvor i kan vinde et perlebillede med det motiv i ønsker.

onsdag den 15. februar 2012

Fødselsdag og en kreativ søn.

Igår var vi hos min svigerinde og hendes familie. Noah havde lavet gaver til sin lille kusine Freja på to år.
Noah havde dekoreret en fin æske og jeg forede den for ham med filt. Freja er helt vild med Barbapapa så vi fyldte den med Barbapapa hårpynt. Jeg var så heldig at finde det på tilbud i netto til 5kr pr par.


Udover æsken havde han lavet et Barbapapa billede til hende. Moster havde tegnet Barbapapa omridsene og så gik Noah ellers igang med at male! Noah var meget stolt over tingene, især fordi at Freja blev meget glad for det hele!



Det var dog ikke kun kusine Freja der var heldig og få kreative gaver fra den lille rødhårede!

Idag har jeg fødselsdag, 28år -puuuh.
Jeg blev vækket med fødslesdagssang på sengen af M, Noah, mine forældre og deres plejebarn. Okay vækket er sgu nok så meget sagt eftersom Noah vågnede med et MOOAAR, og han var ikke helt tilfreds med at M tyssede på ham. M fik besked på at holde mund mens Noah fornærmet gemte sig under dynen, for derefter at springer op som trold af en æske: far du henter mormor og morfar og jeg henter Bilal.
Alt dette foregik mens jeg mere eller mindre troværdigt lod som om jeg sov.

Morgenens gaver var ikke dårlige. En meget fin pose Noah havde lavet, to strikke/hæklebøger jeg havde ønsket mig meget, penge, sommerlejr til mig og Noah og gavekort til Matas.


Posen har Noah lavet sammen med mormor, det var vist meningen det skulle have været en julegave men han nåede ikke at blive færdig med den så nu blev det en fødslesdagsgave. Igår havde han meget tappert knoklet med at få den færdig selvom koncentrationen eftersigende dalede hen imod den 10. række der skulle syes.
Jeg elsker når han laver ting til mig og posen er perfekt til hækletøjet, især mindre projekter som dyrene i bogen!








tirsdag den 14. februar 2012

Ud i naturen

Vi har tilbragt en stor del af ferien hos mine forældre. Noah har hygget sig og leget med deres plejebarn Bilal og bare nydt at have fri og ikke skulle noget.
I mine forldres have kommer der en musvåge og spiser fra en platform. Det er en skøn oplevelse at se den sidde og iagtage den. Den hare der ligger var havde musvågen efterhånden spist sig igennem så M og jeg besluttede at pakke ungerne i bilen og tage ud til vandet for at se om der skulle ligge en død måge eller to som der kunne blive lagt ud til musvågen.

Døde dyr fandt vi af gode grunde ingen af for det viste sig at der holdt 4 havørne til nede ved naturstien.


Det er lidt svært at se men den lille sorte plet på hver af billederne er altså en havørn.

Drengene synes det var fantastisk at se de store fugle.
Ialt så vi 7. Da vi på vej hjem så vi 3 mere der holdt til oppe ved broen mellem Lolland og Falster.

Meeeen hvor fantastiske ørnene end var så ændredes fokus ret hurtigt da Noah fandt det perfekte klatretræ.

På vej tilbage til bilen stod den på sneboldkamp mellem M og drengene. 
Man kan stille spørgsmålstegn ved om det var en fair kamp på trods af de var to mod en for efter kort tid fandt Noah en kæmpe stor klump sne og Bilal var nu alene mod M for den sneklump skulle Noah altså have med hjem.
Jeg prøvede pædagogisk at forklare ham at han altså ikke kunne få den med hjem for den ville jo smelte i bilen!!!!
Den lille rødhårede var tilsyneladende ligeglad for han slæbte den hele vejen hen til bilen hvorefter han lagde den fra sig og bedyrede at han kørte altså ingen steder før han havde sagt farvel til sin ven. Se der kom mors hjerne lidt på arbejde....ven?....hvad snakker drengen om?? Joooo det var såmænd sneklumpen det drejede sig om!
Ja herhjemme har vi ikke usynlige venner her har vi altså sneklumper.






mandag den 13. februar 2012

En pylrefar!

Den lille rådhårede holder vinterferie og idag havde han en legekammerat fra børnehaven på besøg.
Min bedre halvdel tog knægtene med på kælkebakken. Efter nogen tid ringer han og beder mig om at tage bilen og køre så tæt på kælkebakken som muligt da knægtene er kørt ind i hinanden på kælk og Noah bløder og er selvfølgelig ked af det.
Jeg hopper ind i bilen og det første han siger er: jeg tror Noah skal på skadestuen. Jeg kigger lidt uforstående på ham. Altså jeg kan godt se han har blødt meeeen skulle vi nu lige slå koldt vand i blodet og få vasket hagen og kigget på det.
Jeg kører hjem med Noah og får vasket alt det indtørrede blod af og der er ganske rigtig en flænge, eller faktisk fire, tre mindre og en på ca en centimeter. Jeg kan da godt se den er flænget men helt ærlig så synes jeg nu nok det kan klares med et plaster eller to og Noah er ikke ked af det mere.
Da andet plaster er blødt igennem indvilger jeg i at ringe til skadestuen for måske har min bedre halvdel ret i at der skal lidt lim til at holde det lukket.
Vi kommer ud på skadestuen og sidder og venter i ikke mindre end 1,5 time. Ved i hvad der sker efter 1,5times venten?? Den lille rødhårede kommer ind til lægen der giver ham et nyt plaster på og en is hvorefter vi kan gå hjem! Helt ærligt 1,5times venten for et plaster. Okay det var et meget fancy gennemsigtig plaster, så krigsskaden kan vises frem, det må jeg give dem og Noah fik også en is - en filur, der nu er hans ynglingsis, men HALV-fucking-ANDEN time!

Ja hjemme hos os er det faren der er pylremåsen og ikke mig, og slet ikke Noah, man er vel ikke skovbørnehavebarn med dertilhørende krigsskader for ingenting.
Jeg tror det er godt at halvdelen ikke deltager i børnehavens skovliv for så tror jeg da hans nerver havde været komplet ødelagte.

Sidst men ikke mindst lidt dokumentation for strabadserne.

Giveaway perlebillede

Så blev det tid til endnu en giveaway.
Udtrækningen.
Udtrækningen sker når der er 150 faste læsere på min blog!
Nu til præmien.
Præmien i denne giveaway er et perlebillede med motiv efter eget valg str 30x30cm.
Herunder kan i se et eksempel. Motivet er min egen dejlige rødhårede unge.
OBS der er nogle retningslinjer for motivet for at resultatet bliver ordentligt.
Et par eksempler er at det helst skal være af en person/dyr og helst tæt på som billedet herunder.

Lodderne.
I denne konkurrencer kan man få lodder på flg. måde.

Kommentar = 1 lod
Fast læser via GFC = 1 lod
Fast læser via Bloglovin og like indlægget på Bloglovin (det lille røde hjerte) = 1 lod
Link til giveawayen med billede af præmien = 1 lod
'Synes godt om' ByKirsti på facebook = 1 lod
Link til min hjemmeside http://www.bykirsti.dk/ = 1 lod

For at et link er gældende skal der linkes fra blog og/eller facebook.


OBS: Kommenter i fanen 'Giveaway perlebillede' øverst på bloggen. Det er dit eget ansvar at angive kontakoplysninger så det er muligt at komme i kontakt med dig.
Har det ikke været muligt at komme i kontakt med vinderen 7 dage efter udtrækningen trækkes der en ny vinder.

Sender kun i DK

søndag den 12. februar 2012

Sødt strikket sæt

Så blev jeg færdig med dette strikkede sæt i uld.

Sættet er lavet i mørkeblå uld superwash -Trunte fra Hjertegarn. Det er super lækkert at man kan få den varme uld og samtidig have muligheden for at smide det i vaskemaskinen.


I størrelse 0-4mdr er der nok garn i et nøgle til både luffer og hue.


Åh de kære sutsko, jeg hader at lave disse sutsko men jeg synes de er super søde. Grunden til jeg synes de er lettere irriterende er alle de ender der skal hæftes. På hver sko er der 7x2 ender da de er lavet i dobbelt garn så det giver ikke færre end 28 snore der skal hæftes.

Sættet kan bestilles i ønsket farve og op til str 1år.
Pris for hele sættet i uld er 210kr og i bomuld 180kr. Begge priser inkl porto.

lørdag den 11. februar 2012

Kan man være chik og mor samtidig?

Hvordan kombinere man det at være chik og at være mor? Ja, jeg ved det fandeme ikke!

Jeg forsøger gang på gang at få indkørt en morgenrutine hvor jeg får gjort lidt ud af mig selv inden jeg daffer ud af døren. På en eller anden meget mystisk måde begynder mine øjne efter sådan ca en uge langsomt men sikkert at blive tungere og tungere om morgenen og jeg ender med at sove længere og længere for til sidst at stå op i sidste øjeblik.

Note til mig selv: stil uret en time frem så du tror klokken er mere end den er.

Med børn i huset, i alderen 0-5år skal man ikke, og jeg pointere ikke(!), stå ud af sengen i sidste øjeblik og med søvn i øjnene ordne madpakker, aflevere barn og møde på arbejde. Ikke med mindre man synes det er toppen af poppen at kollegaerne kigger mærkeligt på ens ærme hvorefter de spørger hvad det er man har siddende og det viser sig at være 1 stk vingummi. Dertil kan jeg tilføje, at sådan en vingummi faktisk sidder ret godt fast dagen efter den har været i munden på ungen og tilsyneladende ude igen for at tage bopæl på undertegnedes tøj.

Note til mig selv: husk HVER morgen at gennemgå beklædningsgenstande for vingummier og andre forræderiske genstande . Chik og fastklistrede vingummier på tøjet hænger bare ikke sammen.

Det er sgu ikke at være chik og med på de nye beats når de andre sidder og snakker om nye teaterstykker, film osv de har været ude og se og man selv kan bidrage med et referat af teaterstykket 'Rumlerikkerne fra slikbøvsensland' eller en update på hvornår 'Orla frøsnapper' DEN NYE VERSION udkommer på dvd.

Note til mig selv: find dig nogle veninder du kan tage ud og være chik og kulturagtig sammen med.

Hvem er det iøvrigt der finder på at kalde et teaterstykke til børn 'Rumlerikkerne i slikbøvsensland'? Der findes sgu da ikke en hel håndfuld unger der kan huske navnet på det skide stykke!
Og hvorfor er det at man altid skal inddrages i de der åndssvage teaterstykker???? Man står der som en anden idiot og hopper op og ned fordi at det siger skuespillerne man skal. Bliver man siddende så kommer 'tha blik', fra supermom på sædet ved siden af, der uden tvivl er i fitness 5 gange om ugen og med patter der stritter som en 15 årigs. Det der blik der bare udstråler -BØRNMISHANDLER! Man står der og har mest lyst til at skrige ind i hovedet på super mom at ens patter sgu bliver længere og længere for hvert hop da vi ikke alle er udstyret med en 15årigs stritpatter.
Midt i hoppe pinslerne opdager man at halvdelen af ungerne for længst har sat sig ned, og man er lige ved at gøre det samme, indtil super mom kigger på en med det der overskudsblik og man tænker fandeme nej om jeg vil tabe den her kamp. Når hopperiet er overstået kan man så kæmpe med at få rullet patterne sammen og genhuset i bh'en samt fået styr på den der ring der er hoppet ud over buksekanten mens super moms største problem er at fingrene lige skal køres igennem håret.

Note til mig selv: spar op til et 'mom job'

Konklussionen må være at skal jeg have en chance for at få bare en smule styr på hår, tøj, kultur osv. osv. så skal jeg til at tage mig sammen. Hanke lidt op i mig selv. - Mon det er realistisk når man er udstyret med rygrad som en regnorm???

Oh og en bøn til dig kære læser, hvis du kender tricket, fidussen, the easy way til et liv som chik og mor på sammen tid så smid lige en bemærkning herunder....PLEASE!

fredag den 10. februar 2012

Perleskåle

Jeg synes perleskåle er en nem anderledes gave til bedsteforældre osv.
Her får i en trin for trin guide til hvordan de laves.

Pkt. 1:

Du skal bruge hamaperler, ildfast skål og madolie.

 
Pkt. 2:

Smør indersiden af skålen med madolie.
Siderne af skålen fyldes med perler. Effekten på det færdige resultat bliver forskellig alt efter om man vælger at ligge perlerne hulter til bulter eller at alle perler er stående.

 
 Pkt. 3:

Skålen stilles i en forvarm ovn i 10-15min ved 200grader. 

Pkt. 4:

Efter 10-15min i ovnen tages skålen ud. Når den er afkølet tages perleskålen ud af den ovnfaste skål og perleskålen er færdig.


Her kan i se forskellen i effekten alt efter om man ligger perlerne hulter til bulter som den multifarvede eller de stilles ens som den blå/hvide.

God fornøjelse!

tirsdag den 7. februar 2012

Håndværkersex

Sex og fantasier, en sjov størrelse egentlig.
Vores fantasier kan ofte være langt fra hvad vi kvinder rent faktisk ønsker os i virkeligheden. Og hvad vil jeg så frem til med denne lille indledning.... jo mine damer - håndværkersex!
Begrebet håndværkersex og eventuelle tilhørende eller ikke tilhørende fantasier er for altid, og jeg mener virkelig for altid ødelagt for mig. Slut prut kaput! Grunden, den er nedenstående billede som en venlig sjæl lagde på Facebook.
Ja, ja, ja der har nok stået kundeservice eller noget i den dur men det gør der ligesom ikke rigtig på billedet.


Helt ærligt der er bare så mange steder det her ikke spiller.

For det første kan vi starte med navnet 'Knud'.
Helt ærlig piger forestil jer det lige, i står der i jeres mest sexede undertøj for nu er i endelig single efter 10år i et forhold og nu skal det være, hot og svedig håndværkersex. Det mest impulsive i, i jeres liv har gjort, håndværkeren dukker op og præsentere sig. 'Hej, jeg hedder Knud'. Det eneste der kunne gøre det være var at det foregik på syngende jysk.

Dernæst kan vi tage ordet kusse, nej vel det giver ligesom sig selv. Hvem har egentlig fundet på det ord, jeg kan ikke komme i tanke om noget grimmere ord for 'den dernede'.

Til sidst, 'kommer overalt'. Come on, når jeg fantasere så afsluttes fantasien altså ikke med en større omgang rengøring fordi Knud 'kommer overalt'.

Min konklussion må nok blive at fantasier er fantasier og det er somregel inde i ens lille hoved de fungere bedst.

Jeg vil afslutte med et citat fra Noah da han stod og tissede inden sit bad igår:
Mor jeg har en kort tyk tissemand....B* har en lang tynd tissemand. Jeg vil altså hellere have en lang tyk tissemand.

Tjaaaa måske er det ikke helt forkert at starte lidt undervisning om sex og krop i 1.kl eller hvornår regeringen snakker om.

(*B er et barn som Noah leger meget med og blandt andet har badet i badebassin med og der må have lagt mærke til det)

mandag den 6. februar 2012

Halsbetændelse vs fastelavnsstævne

Øv med øv på og så krydret med lidt ekstra øv!
Jeg har nu hostet og hakket i 3 dage og jeg er ved at blive sindssyg. Jeg vågner 1000 gange om natten pga af det og når jeg så er vågnet kan jeg ikke sove igen pga hosten. Men men men nu skal man jo se tingene fra den lyse side - har jeg hørt - så det vil jeg gøre. Den lyse side må være at hvert eneste host må gælde for en mavebøjning for damn mine stakkels ikke eksisterende mavemuskler er godt nok ømme!

Halsbetændelse eller ej, jeg var fast besluttet på at komme med til den lille rødhåredes fastelavns stævne igår. De skulle spille udklædt og guuuud hvor var de skønne den lille flok 5 årige cowboys! De vandt præmien for bedst udklædte drengehold, hvilket i bund og grund var meget heldigt for det var sgu det eneste de vandt men de havde det sjovt.

Resultat: 4 tabte kampe ud af 4, 0 mål eller -1 hedder det vel nærmere eftersom de startede første kamp med et selvmål.
Det er berigende at se flokken hygge sig og man må sige at tab og vind med samme sind er noget der gør sig gældende for dem. Okay måske hænger det sammen med at de kære fodboldspire ikke kan huske om de har tabt eller vundet, end ikke hvor mange mål de har scoret LOL
Præmiehøsten var skam heller ikke dårlig. De vandt gymnastikpose, drikkedunk og fodboldstrømper for bedste udklædning og alle fik madkasse, gymnastikpose, svedbånd og slikpose. Drengene var meget stolte og meget trætte da turen omkring middagstid gik hjemad. Ja jeg skrev middagstid, jeg ved fandeme ikke hvem der planlægger de stævner til kl. shit fuck om morgenen!!?! Men hvad gør man ikke for sin lille englebasse.

onsdag den 1. februar 2012

Vinderen i min giveaway blev....

Igår var sidste chance for at være med i min giveaway og vinderen er fundet og det blev....MorT4!

Stort tillykke! Jeg sender en mail til dig.

Udtrækningen foregik ved at jeg for hvert lod skrev jeres navne en gang på et A4 ark. Herefter pegede Noah på et navn.

Der vil snart komme en ny giveaway så følg endelig med her på bloggen!

_________________________________________

UPDATE
Da morT4 ikke har givet nogen kontaktoplysninger og det ikke har været muligt at kontakte hende via hendes blog vil der bliver trukket en ny vinder om 7 dage hvis hun ikke selv har henvendt sig.