HTML

fredag den 17. maj 2013

Vind en Facial Rejuvenation Mask og armbåndet 'Brilliant'

Idag får i en præsentation af Julie-P.dk og DesignBySandoe.dk, begge sider er et kig værd hvis man er på udkig efter lidt selvforkælelse.
Julie-P.dk er en virksomhed der sælger deres produkter igennem forhandlere rundt om i landet. I Julie-P's sortiment finder man produkter til arvævsbehandling, hudpleje og smertelindring. Produkter der er allergivenlige, CE-mærkede og så er de IKKE testet på dyr, hvilket i min verden er meget vigtigt.

I denne konkurrence har Julie-P været så søde at sponsorere en Facial Rejuvenation Mask til en heldig vinder.
Masken er en dyb fugtgivende maske og den kan bruges op til 12 gange.
Behandlingstiden er 20-45min og kan bruges efter de fleste ansigtsbehandlinger eller som ansigtsbehandling i sig selv.
I forbindelse med denne konkurrence har jeg læst en anmeldelse af ansigsmasken skrevet af journalist Cecilie Wendt Kofoed. Hun navngiver artiklen Re-juhuuuu-venation Mask beskriver i artiklen hvor begejstret hun har været for den og ligger især vægt på at hendes hud er blevet dejlig blød efter brug af masken.

Kunne du tænke dig at prøve masken så skynd dig at deltage i konkurrencen!

 
 
 
 

DesignBySandoe

Hos DesignBySandoe finder du de lækreste håndlavede smykker. Alle smykkerne er håndlavede og leveres i en fin smykkepose.
Christina der står bag DesignBySandoe laver alle armbåndene i str onesize og du finder både klasiske armbånd og armbånd med dødningehoveder. 
  
 

 
I denne konkurrence har Christina været så sød at sponsorere dette fine armbånd der hedder  'Brilliant'. Hvis i kunne tænke jer at vinde det smukke armbånd så skynd jer at deltage i konkurrencen.
 
 
I deltager i konkurrencen lige her og husk i må meget gerne dele og kommentere på de fine præmier!


Dette indlæg er sponsoreret men alle holdninger er mine ærlige opfattelse af webshop/produkt. I kan læse min holdning til sponsorerede indlæg her


3 kommentarer:

  1. deltager med glæde om denne lækre giveaway, og ønsker alle god pinse

    SvarSlet
  2. Det var da helt vildt lækkert - er helt vildt med armbåndets fine farver :) Mvh Rikke Skjøde Baes - Rik_ky@mail.tele.dk

    SvarSlet
  3. I er meget velkomne begge to <3

    SvarSlet