HTML

søndag den 19. september 2021

Amigurumi skatte 2 - 15 nye hæklede dyr du vil elske


Så kom der en 2'er, efterfølgeren til Amigurumi skatte  som jeg var helt vild med, så nu er det da tid til en boganmeldelse af Amigurumi skatte 2 - 15 nye hæklede dyr du vil elske af Erinna Lee.

Toeren lever fuldstændig op til den første og på trods af at vi ligger i byggerod på 6.mdr pga. vandskade og mit garn er gemt bag flyttekasser så måtte jeg altså grave noget frem så jeg kunne hækle en af de skønne dyr fra bogen. 

Det var rigtig svært at vælge hvilken jeg skulle hækle men valget faldt på Sommerfuglen Solvej. Hun var simpelthen ikke til at stå for, se selv hvor fin hun er.
Bogen er opbygget meget som den første hvor der er en materiale liste der kort beskriver de forskellige materialer der er brugt i opskrifterne. Der er også en over sigt over hvad garnbetegnelserne fra UK og US betyder i forhold til de danske. Denne oversigt er super praktisk hvis man også hækler efter udenlandske opskrifter og skal finde garn der svarer til det der er angivet.

I afsnittet 'godt at vide' er der en fin forklaring på hvordan opskrifterne læses. Der er en lille hækleskole i bogen hvor man kan se illustrationer af hvordan maskerne skal laves. Personligt synes jeg det kan være svært at forstå hvad der menes når masker er forklaret som illustrationer, men så er det heldigt at der ved hver masketype er en QR kode der leder til en video af hvordan maskerne skal hækles. 

Der er ialt 15 opskrifter i bogen fordelt på 3 sværhedsgrader. Hvis man er begynder anbefales det at starte med sværhedsgrad 1. Selve opskrifterne er sat meget overskueligt op, så det er nemt at overskue hvor man er nået til. Derudover er der gode billeder af de ting, som måske især for nye, kan volde problemer. Så som hvor øjne placeres, hvordan delene syes sammen mm. 

Som sagt er bogen meget lig den første, så hvis du var vild med den første så vil du helt sikkert også være vild med den her. Det er jeg ihvertfald.

Bogen er sponsoreret af Turbine.dk, i kan læse mere om hvordan jeg forholder mig til sponsorerede indlæg her.3 kommentarer:

 1. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

  Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

  NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

  Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
  • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
  • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
  • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
  • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
  • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
  • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
  • Ingen skjulte gebyrer

  Hvordan man ansøger:
  Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
  Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

  SvarSlet
 2. Vil du låne, og du ved ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
  Vil du starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
  Skal du ansøge om et lån af en eller anden grund?
  Mangler du et julelån?

  Dit håb er endelig her, da Elena Nino yder hurtige og pålidelige lån, deres service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger, kontakt venligst via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

  Tak og Gud velsigne
  TILLID
  Ingrid

  SvarSlet
 3. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

  Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

  Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

  * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
  * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
  * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
  * Fleksibel rente på 3%.
  * Høje godkendelsesrater
  * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
  * Enkel online ansøgning.
  * Personlig vejledning og ekspertise.
  * Ingen skjulte gebyrer

  Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

  For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
  E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

  SvarSlet