HTML

mandag den 16. marts 2020

Amigurumi skatte - 15 hæklede dyr du vil elske

Boganmeldelses tid -yay!
Da pakken med den her bog kom og jeg åbnede tænkte jeg bare, hold nu k*** hvor er den fed! Den er lyserød - whats not to like, right? Og så er der bare de sødeste amigurumier i!

Faktisk skulle anmeldelsen have været lavet for 14 dage siden, men vi er simpelthen så ¨heldige¨ at have været ramt af fnat, hvilket har betydet at jeg har måtte vente og så nøjes med at strikke karklude der kan kogevaskes indtil vi var færdig behandlede. 

Nå men nu til boganmeldelsen af 'Amigurumi skatte - 15 hæklede dyr du vil elske'! Og ved i hvad? Jeg har fået lov at låne sønnens gamer pc, så jeg skal ikke sidde og vente 5min, hver gang jeg skal uploade et billede, ligesom når jeg bruger min bærbar!

Bogen indeholder en materiale liste, med beskrivelse af de materialer der skal bruges. Derudover er der et 'godt at vide' afsnit, der forklare hvordan bogen og opskrifterne er opdelt. Dette er et klart plus for begyndere, og er man begynder kan det anbefales at læse dette afsnit, da det vil besvare spørgsmål der måske ellers vil komme senere.

Som i mange hæklebøger er der en fin 'hækleskole', det der er særligt her er at ved hver maske er der en QR kode man kan scanne og så få vist en video, hvis man er en af dem der lære bedre visuelt. Derudover er der QR koder til alle figurerne som man kan scanne og se eksempler på hvilke farver og tilbehør andre har valgt. Det er en super måde at blive inspireret på.

Opskrifterne er inddelt i 3 sværhedsgrader, så der er noget for enhver, uanset om man er øvet eller begynder. 
Selve opskrifterne er bygget meget overskueligt op så det er nemt at se hvor man er nået til og tjekke om man har det rigtige antal masker efter hver omgang.
Derudover er der meget udførlig billedbeskrivelser af hvordan montering m.m. skal laves, så med lidt stædighed vil begyndere sagtens kunne kaste sig ud i de lidt sværere figurer også. 

I bogen finder i opskrifter på 15 super skønne figurer, der er i den lidt romantiske stil. Jeg havde virkelig svært ved at vælge hvilken figur jeg skulle starte med. Til sidst faldt valget på Grisen Doris, hun er simpelthen for kær, synes i ikke? Opskriften på Grisen Doris er sværhedsgrad 1, så altså en af de nemme opskrifter.

Vil jeg anbefale bogen? JA, kæmpe ja. Figurerne er så søde og jeg elsker at de har forskellige accessories som hårbånd og sløjfer, der bare giver dem den der ekstra nuttetheds faktor. 

Bogen er sponsoreret af Turbine.dk, i kan læse mere om hvordan jeg forholder mig til sponsorerede indlæg her.

1 kommentar:

  1. Hej der, her er en hurtig, dette er udelukkende for dem, der har brug for en ændring i deres kærlighedsliv, dem, der søger en pålidelig stavehjul, der hjælper med at genoplive deres smuldrede / smuldrende forhold og også dem, der lider af lidelser af forskellige slags, denne læge er en, der er virkelig alsidig, medfølende og pålidelig, når det kommer til stavningskastering. Læge Egwali stavehjem er det rigtige valg for dig, alt hvad du behøver at gøre er bare en kontakt, så jeg kan forsikre dig om, at resten ville være komplet magi, min kærlighedslivet var på randen af ​​at kollapse, indtil jeg bestilte en kærlighedsformulering, at alle nødvendige procedurer blev fulgt korrekt for at sikre, at det fungerer perfekt. I dag er jeg et levende vidne om, at doktor Egwali tryllekunst fungerer uden nogen rimelig tvivl. Derfor bruger jeg alle medier til at fortælle verden om denne store stavelæge, der bragte fred og enhed tilbage til mit hjem. Tal med ham i dag og få dine følelsesmæssige tilbageslag udslettet helt.
    Nå ham ved disse kontakter!

    WhatsApp: +2348122948392
    Kurer: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlet