HTML

torsdag den 9. august 2012

Yay, mine visitkort er kommet!


Min veninde maler, btw nogle virkelig fede malerier i kan se i hendes Facebook gruppe her.
Når hun udstiller sine billeder har hun sådan nogle fine visitkort, hvor der bla. er link til hendes Facebook gruppe og lidt anden info.
Altså jeg er jo godt klar over at visitkort til min hjemmeside, er sådan lidt, okay meget, 'overkill' men de er bare SÅ fine og luksus agtige.

Jeg har gentagende gange fået tilbud på visitkort fra Vistaprint, den anden dag var jeg inde og lure på deres hjemmeside og endte med at bestille 500 visitkort for ca 140kr men så kunne man så få 500 mere uden ekstra omkostninger da de kørte en eller anden kampagne, så jeg endte med 1000 visitkort for 140kr.

Jeg valgte den langsomme fragt på 21 dage til 60kr da jeg ligesom ikke gad at betale en formue for forsendelsen. Desuden havde jeg en svag erindring om at jeg en gang for læææænge siden havde bestilt noget hos dem og valgt 21 dage men at varen kom meget hurtigere. Ganske rigtig der er kun gået knap en uge siden jeg bestilte dem.

I får lige et nærbillede af et af kortene.


Hvis i selv kunne tænke jer visitkort til de kreating i sælger så kan Vistaprint klart anbefales. Idag fik jeg faktisk en ny mail fra dem med tilbud. Der var bla. 100 postkort for 0kr dog plus porto på 60kr. Så jeg kunne altså ikke dy mig, og bestilte matchende postkort til visitkortene, sådan mest bare for sjov. Meeeeen nu må de altså også godt stoppe med at sende flere tilbudsmails!

3 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine! Og sikke en fantastisk farve du har valgt :-p

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak (: kan dog ikke tage æren for designet da baggrunden var en standard skabelon!

   Slet
 2. Hvor er de bare fine(:


  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde 2 lækre skønheds produkter(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

  SvarSlet