HTML

torsdag den 23. august 2012

Kondomer og svin....

....ja altså et pindsvin!


Designet af hiet er fra en Sebastian Klein børnebog. Jeg skal nok se om jeg kan finde det hvis nogen er interesserede, da det er en sjov ting at lave sammen med ungerne.

Da vi købte huset for et år siden, lavede min far og den lille rådhørede et pindsvine hi vi kunne have stående i haven. Desværre var det jo ret sent på sommeren faktisk nærmere henne i efteråret så der nåede desværre ikke at flytte noget pindsvin ind. Men så her den anden dag fik min bedre halvdel øje på et pindsvin bag i haven.

Idag så jeg pindsvinet sad nede ved en grenbunke vi har liggende. Noah og jeg smuttede ind til naboen for at høre om de havde nogle melorme (de fodre fuglene med dem) som vi måtte få. Så tog vi pindsvinet og satte det hen hvor vi har sat vand og ormene til den. Husk forresten at pindsvin IKKE må få mælk!

DIY til pindesvinet hiet og fodervejledning findes her
Igår var jeg til Brugernes Bazar i Odensen sammen med det værested hvor jeg er frivillig. Det var skide hyggeligt og Rasmus Nøhr der spillede var rigtig god!
I løbet af dagen gik vi en tur op i byen og ja jeg er sgu nok lidt bagud men hernede på Falster har vi altså ikke helt det samme bland selv sortiment som de holder sig i det fynske.
Jeg vil lade billederne tale for sig selv....
5 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt med pindsvin - vi har besøg af to. Jeg skal lige undersøge det dét med et hi - det ville Emil elske.
  k.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kigge efter bogen imorgen, den ligger på Noahs værelse hvor han sover nu eller oppe hos mine forældre (:

   Slet
 2. Ha ha.. jeg ville nok også have gloet lidt :)
  Og sikke et sødt pindsvin. Husker altid vi gav dem mælk hos min farmor, så hvorfor må de ikke få mælk?

  SvarSlet
  Svar
  1. De voksne får dårlig mave og ungerne dør af det. Generelt tåler de ikke menneskeføde men vand og tørfoder er det optimale

   Slet
 3. Ja de kan dø af at få mælk! De elsker vand eller kold kamille te. Faktisk er de ret vild med avocado :) eller kattemad tørfoder ! Og søde er de

  SvarSlet