HTML

onsdag den 11. januar 2012

Længe leve frit skolevalg

Ja ja ja jeg ved godt der er regler og jeg ved godt at de regler siger at man ikke har frit skolevalg hvis det betyder der skal oprettes en klasse mere men for helvede da også...
Der er 27 distriktsbørn og der kommer en tilflytter indenfor kort tid dvs 28 distriktsbørn. Herudover er vi 24 der har søgt om at få vores børn på den skole hvoraf en del har både 1, 2 og 3 børn på den skole i forvejen, herudover er de andre skoler i området fyldt tilpas op men næh nej de vil ikke oprette en klasse mere. Så pyt med at ungerne ikke kommer i klasse med deres børnehave kammerater og pyt med at nogen forældre ender med at skulle aflevere børn op til 3 forskellige steder.
Som det ser ud nu kommer der kun en klasse efter sommerferien, alle andre årgange på skolen har 2 klasser.
De ville uden problemer have nok til 2 klasser af ret pæn str men børne- unge udvalget siger nej. Heldigvis er der nogen forældre der har taget kampen op og igår var det i lokal avisen. På mandag er vi forældre der har ønsket skolen inviteret til møde. Jeg håber virkelig at udvalget kan se logikken i at oprette den ekstra klasse.

Selvom det ender med at udvalget siger nej kommer Noah på skole med en af sine bedste venner fra børnehaven men de tre drenge der har hængt sammen siden de startede vil blive splittet da den sidste er distriktsbarn på Østre som er den skole der er tale om. I know de får nye venner osv men nu har de tre knægte det bare super sammen.

Nå det blev lidt galde herfra idag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar