HTML

mandag den 26. november 2012

Saml point til skønne ting


Så kom mine nye glas.
Min bedre halvdel havde efterhånden smadret flere af vores Rosendalglas mens han vaskede op så jeg havde bestilt 12 nye for nogle af de point jeg havde samlet ved at svare på undersøgelser!

Udover glasene har jeg også fået en juicer og et byggeklodssæt med riddertema til Noah.
Hvis i andre kunne tænke jer at svare på undersøgelser og få point kan i tilmelde jer her. Fordelen ved Yougov er at man KUN får spørgeskemaerne og ingen ekstra spam eller reklame mails, som man gør på mange andre sider hvor man kan samle point.

søndag den 25. november 2012

En ny vinder er fundet

Den 21/11 trak jeg vinderen af giveawayen i samarbejde med FaktiskPraktisk.dk.

Desværre var der ingen kontaktoplysninger på vinderen og jeg skrev i indlægget at vinderen havde til den 23/11 til at kontakte mig. Jeg trækker nu en ny vinder da vinderen har haft 2 ekstra dage til at kontakte mig og jeg har stadig ikke hørt fra vedkommende, på trods af at vinderindlægget har været delt en ekstra gang på Facebook.

 
Der var 11 deltagere og jeg har ladet kæresten vælge et nummer mellem 1 og 11. Han valgte nummer 7. Bag dette nummer gemmer sig denne profil.
 
Send mig en mail!
 
Til jer andre, husk mine 2 andre giveaways.
 

fredag den 23. november 2012

DIY - strikkede babystrømper

Jeg har gjort det, jeg har gjort, jeg har virkelig gjort det!
Hvad er det så jeg har gjort...jo jeg har lavet min første strikkeopskrift.


Det kom sig af at der var en der gerne ville bestille nogle babystrømper men i stedet for det mønster de havde ville hun gerne have et andet mønster fra nogle tubestrømper så jeg måtte igang med selv at snedkerere en opskrift.

Opskriften er til fri afbenyttelse, men må kun kopieres til privat brug. Brug af billedet, af de færdige strømper og link til opskriften er tilladt.


Størrelse: 0-3mdr (3-6mdr)
Garn: Trunte, alternativt Lanett
Strømpepind: 2,5

Slå 40 (44) masker op, fordel maskerne på de 4 strømpepinde, 10m (11m) på hver pind.

Omg. 1-3: *2r, 2vr*
Mønstret forskydes 1m mod venstre
Omg. 4-6: 1vr *2r, 2vr* forsæt omg. rundt slut med 1vr

*Forskyd igen mønstret 1m mod venstre. Strik 3 omg med r over r og vr over vr* gent. fra *-* til arbejdet måler 9cm for langt skaft.
Ønskes skaftet kortere stopper man blot ved den ønskede længde.

Hælen:
Strik 9 pinde glat over 20m (22m), begynd indt. på vrangsiden.

Indtagning:
1.p: 12vr (13vr), 2vr sm, 1vr, vend
2.p: 1rla, 5r, 1rla, 1r, træk den løse m over, 1r, vend
3.p: 1vla, 6vr, 2vr sm , 1r, vend
4.p: 1rla, 7r, 1rla, 1r, træk den løse m over, 1r, vend og fortsæt på denne måde til alle masker er strikket.

Der skal nu være 12m (14m) på pinden.

Slå 7m op på 1. side af hælen, fortsæt med mønster over vristen, slå 7m op på 2. side af hælen.
Fordel hælens masker på 2 pinde således at der er 13m (14m) på hver pind.

Kile:
Omg. starter midt under foden, altså mellem de to pinde hælmaskerne er fordelt på.

1. omg: Strik ret indtil der mangler 3m. 2r sm, 1r. Strik mønster over foden. 1r, 2r drejet sm, vristen, fortsæt med r pinden ud.
2. omg: Ret over hælens masker, mønster over vristen.

Gentag de 2 omg. indtil der er 10m (11m) på hver pind.

Foden:
Fortsæt i ret under foden og med mønster over vristen til arbejdet måler ca 5,5cm (6,5cm) fra opslagningskanten.

Tåen:
*2r, 2r sm* gent. omg. rundt
3 omg. ret
*1r, 2r sm* gent. omg. rundt
3 omg. ret
*2r sm* gent. omg. rundt

Bryd garnet, træk tråden igennem maskerne, stram til og hæft enderne.

Tip: for at undgå huller ved opslagskanten langs hælen, kan de opslåede masker strikkes drejet ret.

Jeg håber ikke der er nogen fejl i opskriften men finder du en fejl så send mig endelig en mail så den kan blive rettet.








onsdag den 21. november 2012

Lidt forsinket er vinderen fundet

Så fandt jeg endelig en vinder af giveawayen i samarbejde med Faktiskpraktisk.
Jeg beklager forsinkelsen men jeg blev ramt af en gang migræne/influenza et eller andet og er stadig ikke frisk men nu er jeg da kommet op af sengen.


Der var desværre kun 11 der deltog i giveawayen, men på den anden side er det jo en fordel for jer der har deltaget da jeres chancer jo øges.

Random.org er blevet brugt til at finde vinderen. Det tal den trak var deltager nr. 11 og bag dette nummer gemmer sig denne deltager.

Da du ikke har lagt kontaktoplysninger og der heller ikke er nogen at finde på din profil bedes du kontakte mig inden d. 23/11-13. Har jeg ikke hørt fra dig der vil der blive trukket en ny vinder.

Til jer der ikke vandt, kig endelig forbi mine to andre giveaways hvor i kan vinde gavekort til smykker og en Hello kitty

tirsdag den 20. november 2012

Hønsefødder og gulerødder.....

....eller rent faktisk var det kun hønsefødderne og hvis i tror jeg lyver så se bare her.

 
Der er hverken tale om børnemishandling eller vanrøgt på anden vis, næh der er blot tale om et barn der ikke er bange for at smage nye ting....ihvert fald ikke hønsefødder....visse grøntsager og andre, i mine øjne, langt mere normale retter kan være langt vanskeligere at få i ham.
 
Historien bag hønsefødderne er ganske fredelig for vi har altså ikke selv ribbet den nærmeste hønsegård for på makaber vis at skære benene af de stakkels dyr.
Sidste weekend blev vi sammen med en del andre venner inviteret ud til et vennepar, hvor konen er thai. Hun lavede 7-8 retter rigtig thai mad hvilket var super lækkert, når man som mig elsker det orientalske køkken. For sjov havde hun lavet hønsefødder, de kommer på frost og er jo rent faktisk noget de spiser dernede under varmere himmelstrøg meeeen hun var nok godt klar over, at det ikke lige var den ret vi ville kaste os over, og i hed kamp slås om at få det sidste ben.
 
 
Okay jeg tror faktisk måske godt Noah kunne have fundet på at gå til kamp om hønsefødderne, for som den eneste spiste han rent faktisk en HEL og da han var færdig med den ja så spiste han med velbehag lige 2-3 stykker mere, mens vi andre sad måbende og så til. Drengen elsker kyllingeskind og jeg går ud fra at han lige havde luret at de der fødder jo faktisk stort set ikke var andet end skind godt nok ikke af den sprøde slags men det så ikke ud til at genere den lille rødhårede.
 
Jeg smagte. Godt nok tror jeg ikke at selv den mindste mus kunne have taget en mindre bid. Egentlig tror jeg faktisk heller ikke den bid jeg tog, havde talt som at smage hvis nu det havde været en almindelig tirsdag aften, med en almindelig dansk ret som Noah havde nægtet at smage på....ja herhjemme skal man altså smage.
 
 

søndag den 18. november 2012

Giveaway til os quinder

Bumbum egentlig var jeg sådan lidt i tvivl om jeg skulle kalde dette en sponsoreret giveaway eller ej for på den ene side så er det ikke mig der har købt præmien, på den anden side er den heller ikke rigtig sponsoreret...lyder det indviklet?

Hvordan skal ovenstående så forståes, jo nu skal i høre.
I sidste måned var jeg så heldig at vinde hele to giveaways, hver med et gavekort på 75kr til starsforstacy.
Jeg er ikke typen der dagligt skifter accessories, men jeg deltog i de to giveaways da jeg pt er igang med at samle strik der luner, make-up, creme, smykker o.lign. ind til kvinderne fra værestedet Reden hvilket i kan læse mere om her. Min tanke var at hvis jeg vandt ville jeg give det jeg købte til Reden.

Da jeg skulle bruge gavekortet viste det sig at jeg desværre ikke kunne slå dem sammen til det par øreringe jeg havde set. Jeg forklarede Jonathan fra Starsforstacy at min tanke havde været at give det jeg købte til mit lille indsamlingsprojekt men om jeg så kunne udlodde de to gavekort i en giveaway nu de ikke kunne slåes sammen.
I gætter aldrig hvad han så svarede!

Jeg fik en sød mail tilbage om at når nu det gik til et godt formål så ville han sende et par øreringe GRATIS! Jeg synes virkelig det er flot gjort af ham, hvad siger i??
I skal sørme ikke snydes for et billede af de fine ørenringe han sendte.



Nå men nu står jeg jo så stadig med to vundne gavekort som 2 af jer kan være heldige at vinde 1 hver af.



Der er tale om 2 gavekort a 75kr til brug hos Starsforstacy.

Hvis du kunne tænke dig at vinde et af disse gavekort er det eneste du skal gøre at hoppe ind forbi Starsforstacys facebookside og give dem et like for det synes jeg virkelig de fortjener!

Vinderne trækkes d. 7/12

lørdag den 17. november 2012

Vinderen er.....

Så blev det tid til at finde vinderen af min giveaway i samarbejde med krea-mutti. Det var min anden giveaway i samarbejde med andre bloggere hvilket i kan læse mere om her.

 
Præmien i denne giveaway er et par super skønne ballonbukser med sommerfugleprint mage til dem på billedet herover.
Bukserne kan laves fra str. 74/80 til og med str. 116/122.
 
I var 15 der deltog i giveawayen, og det blev ialt til 51 lodder.
 
Denne gang gør jeg det lidt anderledes, okay indrømmet, ikke særlig meget anderledes. I stedet for random.org får manden lov til at vælge et tal mellem  1 og 51 og ejeren af det lod med det nummer han vælger er den heldige vinder.
Dadadadadam....han valgte nummer 23 og bag dette lod gemmer sig hende her der havde lodderne nr. 21,22,23 og 24.
 
Hvis du sender mig en mail så får du krea-muttis mail adresse så i kan aftale nærmere.
 
Til jer der ikke var heldige denne gang, husk mine to andre giveaway hvor i kan vinde en Hello kitty og den anden hvor i kan vinde en flaskevarmer.
 
Imorgen vil der blive skudt en ny giveaway igang her på bloggen og jeg kan afsløre at det denne gang er noget til os quinder der er på spil så kig forbi.
 

tirsdag den 13. november 2012

Anmeldelse af hækle/strikkebog

Så kom den langt om længe, bogen jeg har ventet på i over et halvt år!
Grunden til jeg har ventet så længe er at lige som jeg skal til at købe den på engelsk fandt jeg ud af at den var på vej på dansk. Som med mange andre bøger blev udgivelse udskudt et par gange, da den kunne forudbestilles for to måneder siden blev den selvfølgelig det og så var det bare at vente og vente og vente.....

Bogen jeg snakker om er denne, 100 blomster i hækling og strik af Lesley Stanfield.


Ved første gennemkig i bogen synes jeg egentlig ikke helt den levede op til mine forventninger. Jeg havde forventet lidt mere abstrakte blomster tror jeg.
Ved nærmere gennemsyn er jeg nu blevet ret glad for den. Der er en masse fine blomster der ville se søde ud på huer, tasker, punge o.lign.

Bogen starter fint ud med en beskrivelse af materialer, hæklesymboler der er brugt i bogen. Herefter er der en beskrivelse af teknikker brugt i bogen, det er dog værd at pointere at almindelig kendte masker som ret/vrang, fastmasker, stangmasker o.lign ikke er vist.

En ting jeg synes er rigtig godt er Floraen som de kalder det i bogen. Her er alle blomsterne i bogen samlet med billeder og sidenummer på hvor du finder opskriften. Det gør det let og overskueligt at finde lige præcis den blomst man kunne tænke sig at lave. Udover blomster er der også opskrifter på blade, lidt insekter og frugt og grønt.

Selve opskrifterne er delt op i sværhedsgrad fra enkle, halvsvære og krævende opskrifter. Nogle opskrifter er der kun tekst opskrift til hvorimod nogen har både diagram og tekst opskrift. Jeg har ikke helt kunne gennemskue hvorfor det forholder sig sådan.

Bogen afsluttes med et afsnit med ideer til brug af blomsterne.



Alt i alt en rigtig fin bog, der er meget overskueligt opdelt. Selvom opskrifterne er opdelt i sværhedsgrader vil jeg ikke sige det er en bog man som nybegynder skal kaste sig over. primært pga det hele er så småt og detaljeret og en lille fejl kan få ret stor betydning for resultatet.
Vil jeg anbefale bogen? Efter lige at være kommet over min første skuffelse og at have nærstuderet bogen så er svaret JA, der er rigtig mange fine sager som vil være perfekte til at give et ekstra pift til tasker, huer, punge ja kun fantasien sætter grænsen.

mandag den 12. november 2012

Skøn lyngiveaway i samarbejde med FaktiskPraktisk.dk


I samarbejde med Faktiskpraktisk.dk er det blevet tid til at skyde en giveaway igang.

FaktiskPraktisk.dk er en et site sprængfyldt med lækre ting der kan gøre hverdagen lidt nemmere. Et par eksempler er kravlemanchetter eller shampooskærmen så man undgår de små poder får sæbe i øjnene,

Faktiskpraktisk.dk har sponsoreret en virkelig lækker flaskevarmer fra mærket Babymoov.




Det fede ved denne flaskevarme er at den er ledningsfri, så det er muligt at få varmet flasken uanset hvor du er!

Denne flaskevarmer fra Babymoov indeholder en pose samt et stykke plastic, der med klik på jernstykkerne, afgiver varme. Plastic rulles rundt om sutteflasken og puttes i den tilhørende pose og efter 12 min, har du en varm flaske til dit barn.

Plaststykket genaktiveres ved kogning.




Det eneste i skal gøre for at være med i denne skønne giveaway er at gå ind på Faktiskpraktisk facebookside og like den, herefter skal i selvfølgelig lige smide en kommentar herunder så jeg kan se i er med i konkurrencen.

Jeg trækker en vinder om en uge, altså d. 19/11.

Husk at smide din mailadresse hvis du ikke har en blog hvor jeg kan få fat på dig hvis du er den heldige vinder!

Kig endelig også forbi mine 2 andre giveaways giveaway i samarbejde med kreamutti og Hello Kitty

torsdag den 8. november 2012

International Hello Kitty giveaway


Præmien:
I denne giveaway kan i vinde en hæklet Hello Kitty med valgfri farve kjole. Den måler ca 13cm.

Udtrækningen: Vinderen trækkes d. 1/12

For at deltage skal i gå ind og 'synes godt om' ByKirsti.dk på Facebook dette giver 1 lod

Kunne i tænke jer flere lodder kan i samle dem på flg. måde:
- Dele denne giveaway på Facbook - 2 lodder
- Indlæg om giveawayen på din blog = 2 lodder

Der kan altså samles 5 lodder.

OBS: husk at skrive en kommentar herunder med kontaktoplysninger og antal lodder du deltager med. 
Det er dit eget ansvar at angive kontakoplysninger så det er muligt at komme i kontakt med dig.
Har det ikke været muligt at komme i kontakt med vinderen 7 dage efter udtrækningen trækkes der en ny vinder.

Alle kan deltage uanset land da denne præmie ligger i den lette ende.


Since this is an international giveaway I'll explain how to enter in english as well:

The price: In this giveaway you can win an amigurumi Hello Kitty with a dress in the colour you like. The Hello Kitty is 13cm tall.

The winner: The winner will be found december 1th
To join this giveaway, you must 'Like' ByKirsti.dk on Facebook that will give you 1 ticket

If you would like a few more tickets you can get them this way:
Share this giveaway on Facbook - 2 lodder
- Make a post about this giveawayen on your blog = 2 tickets

In total you can get 5 tickets

NB: In your comment below you should remember to add contactinformation and how many tickets you are entering with. It is your responsibility to add contactinformation så it's possible to get in touch with you.
If I can't get in touch with the winner within 7 days from the drawing I will draw a new winner.

Everyone can join no matter were you are from

søndag den 4. november 2012

Kontakter i Giveaway vindere?

Jeg sad lige og kiggede lidt på dkgiveaway... ja jeg elsker giveaways... og så kom jeg til at tænke på en ting, i forbindelse med trækning af vindere.

Kontakter i vinderen eller skal de selv opdage de har vundet og kontakte jer? Trækker i en ny vinder efter noget tid eller hvordan?

Personligt så laver jeg et vinder indlæg, giver vinderen ca 2 dage til og kontakte mig. Jeg synes nemlig selv det er lidt hyggeligt at 'opdage' at jeg har vundet en giveaway.
Hvis ikke jeg har hørt fra vinderen så kontakter jeg vedkommende og fra det øjeblik har vinderen 1 uge til at svare ellers trækker jeg en ny vinder.

Har i husket min giveaway i samarbejde med krea mutti her kan i vinde de fineste bukser.




Krea-mutti har samtidig en giveaway jeg har sponsoreret, hvor i kan vinde et gavekort til min hjemmeside ByKirsti

lørdag den 3. november 2012

Giveaway i samarbejde med Krea-mutti

Så blev det tid til den anden ud af foreløbig tre giveaways der er lavet i samarbejde med andre bloggere, hvor vi sponsorere hinandens giveaway.
Lyder det spændende? Læs mere her.




Denne gang er giveawayen lavet i samarbejde med Krea-mutti.
Hun har været så sød at sponsorere et par ballonbukser med sommerfugleprint mage til dem på billedet herover.
Bukserne kan laves fra str. 74/80 til og med str. 116/122.

Hvis i er til lækkert børnetøj i superfede print er hendes blogshop virkelig et besøg værd! Her finder i de sødeste kjoler, nederdele, bluser og meget andet godt til både piger og drenge!

 
Reglerne er således:

Der er et enkelt krav for at deltage:

Du skal være fast læser af min blog. Om du er fast læser via gfc, Bloglovin, mail eller ByKirsti på Facebook er op til dig.

Ovenstående gælder for 1 lod.
Hvis du kunne tænke dig flere lodder kan du få det på flg. måde:

1 lod - fast læser af Krea-mutti via gfc
3 lodder - dele denne giveaway på facebook, tryk blot på det lille Facebook ikon under indlægget her.

Der kan altså ialt samles 5 lodder.
Vinderen trækkes d. 17/11

OBS: sender kun i DK.

fredag den 2. november 2012

Flettede grydelapper

Jeg har været igang med et par grydelapper til en byttehandel.



Det har været sjovt at lave noget helt andet end det jeg plejer, selvom jeg måtte starte forfra da jeg havde lavet halvdelen af rækkerne fordi jeg ikke var tilfreds med hæklefastheden. Egentlig var resultatet nok blevet ok med den fasthed rækkerne var blevet men jeg ved bare at jeg ligeså godt kan starte forfra med det samme for ellers så når jeg bare længere og ender så alligevel med at pille skidtet op!

Hver grydelap består af 10 rækker der er flettet sammen.
Det er lidt af et puslespil og man skal huske at ri dem sammen inden man begynder på kanten for ellers skøjter det hele rundt i en stor pærevælling.

 
I skal da også lige have et billede af 'mønstret' tæt på. For at holde det hele lidt mere stabilt har jeg valgt at sy en usynlig snor på tværs af hver grydlap.
 
 

torsdag den 1. november 2012

Vinderen er....



Så blev det tid til at finde en vinder af giveawayen i samarbejde med littleyellowfarm.

Der var 5 deltagere med ialt 7 lodder.

Den heldige vinder gemmer sig bag lod nummer 6.....i kan se hvem det er lige her!


Stay tuned, der kommer snart en ny giveaway her på bloggen!