HTML

onsdag den 20. marts 2013

Gå for hjertet

Har i andre set 'Elsk hjertet' reklamen i tv?

Det er en kampagne som Becel og hjerteforeningen har lavet og som har til formål at samle penge ind til forskning i kvinders hjerter.
I kan læse mere om kampagnen på facebooksiden herI forbindelse med kampagnen er der lavet en app der hedder 'Gå for hjertet', en app vi alle burde hente ned og gør brug af!

Når du bruger app'en registrere den hvor mange kilometer du går og for hver kilometer der gåes giver Becel 1kr til forskning i kvinders hjerter (dog maks 500.000kr i løbet af 2013).

App'en er rigtig nem at bruge, man trykker bare 'Begynd at gå' når gåturen starter og 'afslut' når man er færdig og så er kilometerne registreret.

App'en har dog også andre features, som er enormt motiverende og gør at der går lidt sport i at få gået så meget som muligt.
Nogle af de features der er i app'en er:

- virituelle medaljer når man har gået x antal km
- mulighed for at oprette grupper man kan tilføje sine gåede km til. F.eks kan man på arbejdspladsen eller i familien lave en konkurrence og dele sig op i hold hvor man så kan tilføje sine gåede km til ens eget hold og se hvilket hold der går flest kilometer.
- pladsering blandt alle der har downloadet app'en
- registrering af ens ture så man kan konkurere med sig selv om at gå længere dag efter dag eller gå den samme tur hurtigere og hurtigere.

Har man ikke en smartphone kan man også være med. Inde på facebook kan man skrive til folkene bag kampagnen og på den måde registrere ens gåede km.

Jeg synes det er et fedt initiativ og en rigtig god måde at samle penge ind til at rede liv!


Hvis nogen har lyst kan vi lave nogle hold og konkurrere mod hinanden?

3 kommentarer:

 1. Du har ret. det er et fedt initiativ.
  jeg vil gerne downloade og bruge appen på mine gåture - men jeg kan nok ikke lige overskue at være med i konkurrence (selvom også det er en god ide)
  Men jeg downloader straks. Det er vigtig forskning der støttes.

  SvarSlet
 2. den er rigtig god den app.. - jeg skal bare huske at bruge den smiler. Wickie

  SvarSlet
 3. Ih det er et super godt fif.
  Tak-Den har jeg fluks hentet:-)

  SvarSlet