HTML

lørdag den 9. marts 2013

En nat på skadestuen

Sådan til hverdag har jeg vendet mig til ikke at have bil. Det er s**** irriterende på regnvejrsdage men ellers er det jo godt for figuren, miljøet og jeg får frisk luft men nu har jeg fundet et tidspunkt hvor det ikke bare er s**** irriterende ikke at have bilen men MEGA GIGA s**** irriterende!

Tirsdag kom den lille rødhårede hjem med ondt i tåen. Han havde fået en stol ned over den til musik og den og nabotåen var godt blå.
Han peb lidt over den, især da det var sengetid og den nye børnekanal fra DR trak. Da der ikke havde været noget voldsomt klageri over den før sengetid fik han besked på at ligge sig til at sove, men da han begyndte at klynke og små græde i søvne begyndte tvivlen om hvorvidt der var noget alvorligt galt med den at melde sig.

Han sad op med åbne øjne men sov stadig og han var næsten umulig at vække trods han sad og græd og klagede over tåen.
Han kom ind til os, men vi måtte ikke røre den så M ringede til skadestuen. De spurte om det ikke kunne vente til næste dag og selvfølgelig kunne det, det men da hun hørte vi ikke måtte røre den så ville hun godt have vi kom derud.

Klokken var omkring 00.00 dut og nu skal i bare se hvordan man kommer til skadestuen på det guds jammerlige tidspunkt af døgnet, når man ingen vil har.


Man pakker ungen ned i christiania biken med dyne og læsefidusen, der var med ham hjemme fra skole, og så træder man i pedalerne....eller okay indrømmet M trådte Christianiaen og jeg kørte de små 4km ud til sygehuset på min egen cykel.
Fortæl mig lige igen, hvorfor vi valgte at købe hus i modsatte ende af byen i forhold til sygehuset....

Vi ankom til sygehuset 00.30 og der kom en ud og kiggede på de små tæer, lagde is på og sagde at hun ikke troede der var noget alvorligt galt med den. Det var så her ventetiden begyndte.... Skadestuen har et fjernsyn hvilket jo i sig selv er ganske udemærket når man sidder og venter, eneste lille men var at det program de havde valgt at stille den på handlede om en båd der trak våd efter lig, ja LIG, meget pædagogisk på en skadestue hvor der også kommer børn.
Nå det fantastiske program om afdøde, halvopløste menneskekroppe sluttede, første afsnit af kongen af Queens sluttede, det samme gjorde andet afsnit og da kl var omtrent 2.30 kom vi ind til en læge der prikkede lidt til tåen og sagde at den fejlede ikke noget. Hun brugte omtrent den halve tid af hvad hende der kom ud til os og lagde is på havde gjort og konkluderede det samme.

Egentlig regnede jeg ikke med der var det vilde galt for på mirakuløs vis gjorde tåen ikke ret ondt da vi landede på skadestuen, ihvert fald kunne Noah pludselig sagtens sidde og pille ved den.

Næste morgen efter 5 timers søvn vågnede en meget frisk Noah, med spørgsmålet om det var for sent at komme i skole....Øh ja skat det er det, men jeg kan da tinge til SFO'en og høre om du må komme derover når skolen er slut, så klokken 12,45 kom terroristen i SFO og fik leget og krudtet af.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at der ikke var noget brækket. Jeg mindes at have siddet på skadestuen i 6 timer med min egen søn, der dog endte med at få gips på den arm han var kommet til skade med efter at være væltet på cyklen.
  Timerne er meget lange, når man har børn. Vi har også prøvet at være foruden bil i en periode og det var bestemt godt for motionen, men når børnene bliver syge og man skal til vagtlægen, som ligger 30 km fra vores bopæl eller på skadestuen, der ligger lige så langt væk, så er en bil helt uundværlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er den! Heldigvis sad Noah og faldt lidt i søvn ind imellem så han lagde ikke mærke til der gik så længe!

   Ja jeg bør jo ik klage over sølle 3km, jeg ved godt mange andre har meget længere, men kl 3 om natten er 3km bare langt på cykel :)

   Slet
 2. Puha - godt der ikke var sket noget med hans tå. det er noget værre noget med de skadestuer og det ikke at have bil.
  Nogen gange savner man den virkelig meget. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja helt bestemt! Men heldigvis bor vi ikke langt ude på landet hvilket er et meget bevist valgt dels pga nødvendigheden af bil uden for byen, det offentlige er jo ik ligefrem det mest pålidelige!

   Slet
 3. Åh ja sikke en omgang både med cyklen, tv'et og "terroristen" ;-) Jeg har selv siddet flere gange og ventet de obligatoriske timer for at få lægens opmærksomhed i 30 sekunder... Go weekend til jer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er helt vildt så lang tid det kan tage! Når man så tænker på vi i løbet af de timer kun var 3-4 stykker der sad og ventede kan det godt undre lidt at det tog så lang tid!

   Slet