HTML

mandag den 13. maj 2013

KÆMPE konkurrence med masser af lækre præmier! OBS ny præmie tilføjet

Så er det vist på tide med en ny giveaway her på bloggen. Denne gang bliver det noget anderledes og noget større end det plejer at være.

Jeg håber i vil tage godt imod alle 20 sponsorere!

Inspireret af de meget store giveaways der pt kører på en del engelske facebooksider pt begyndte jeg at kontakte firmaer som jeg synes kunne være spændende at præsentere for jer. Firmaer som jeg synes passer ind i de emner mine indlæg normalt omhandler og som passer ind i bloggens tema som en hverdags-/familie-/kreativ blog

Konkurrencen vil løbe i 14 dage og i den periode vil jeg lave indlæg der præsenterer de enkelte sponsorere. Det er vigtigt for mig, at pointere at jeg selv har valgt, at lave indlæg om sponsorerne, og at størstedelen først fik dette af vide efter de havde sagt ja til at deltage!

Konkurrencen vil kører her på bloggen samt via bloggens Facebook side. Der vil begge steder ligge billeder og beskrivelse af præmierne samt link til de enkelte sponsorere.

For nemt at kunne holde styr på alle lodderne, samt nemt at kunne finde vinderne, skal i bruge rafflecopteren for at deltage. I finder rafflecopteren under billederne af præmierne, nederst i indlægget.

Der er INGEN krav om at dele eller kommentere på konkurrencen på facebook meeeeen vi ville da alle blive henrykte hvis i har lyst til at dele de enkelte billeder i konkurrence albummet eller smider lidt kommentarer til billederne i albummet.
Konkurrencealbummet finder i på facebook lige her.

Konkurrencen slutter d. 26/5-13 og vinderne kontaktes inden for 48 timer.

 

 
Gavekort på 500kr til Sejedrenge.dk
 
 
Gavekort på 350kr til Cici.dk
 
 
Frit valg af et sæt øreringe fra StarsForStacy.dk
 

En Facial rejuvenation mask fra Julie P Skin Care
 
 
Et Brilliant Rose armbånd fra Design by Sandoe


En pakke navnesutter fra Navnesutten.dk
 
 
En halskæde fra Cool-accessories.dk
 
 
En personlig børnebog fra Kidstoria.dk
 
 
 
En pose Nicaragua-kaffe, friskristet og retfærdig øko-kaffe fra JustCoffee.dk
 
 

En flot justerbar sølvfingerring fra Annlil.dk
 
 
1 x kom og leg med os samt 1 x tegn med tal fra Shufflebook.dk
OBS 1 shufflebook til 2 vindere
 
 
En sort army jakke med guld paillet ærmer fra Stylehero.dkLækkert bomuldstørklæde fra NDCs sommerkollektion Norgaarddesign.dkGavekort på 200kr til Mackabler.dkDiinglisar Tigerbamse fra 3kronerleg.dk


1 whipped cream og 1 glistening treatment fra Myextensions.dkGavekort på 150kr til Smikka.dk 
Vind 1 af 2 flasker skøn duft efter eget valg fra Poo-Pourri.dk
De første 20 handlende får 15% rabat på ALLE produkter ved brug af koden 'big poo'Vind to sæt personlige kort à hver 10 stk. fra Onlinefotoservice.dk!
Vælg frit mellem alle kort og invitationer.
Tilmelder I jer deres nyhedsbrev, får I 75 kr. til brug ved bestilling af jeres næste fotobog.


Vind en ammepude fra Fossflakes.dk

 Gavekort på 150kr til ByKirsti.dk
 

I deltager ved at finde den/de præmier man gerne vil vinde, finder sponsorens navn i rafflecopteren og benytter så den/de muligheder der er for at vinde sponsorens præmie.
F.eks at tilmelde sig nyhedsbrev, facebook osv. Det vil altså sige at har man f.eks kun tilmeldt sig som fast læser af bloggen her så deltager man kun i konkurrencen om min præmie. Har man derimod meldt sig som fast læser af min blog OG tilmeldt sig en sponsors nyhedsbrev så deltager man i konkurrencen om min præmie og den sponsor hvis nyhedsbrev man har tilmeldt sig.

For at deltage kræver det at man har en dansk adresse præmien kan sendes til.

Ved at trykke til siden kan i se billeder af alle præmierne
a Rafflecopter giveaway


Som sagt er dette event sponsoreret, dem der følger bloggen regelmæssigt ved at jeg har en politik omkring sponsorerede indlæg som kan læses her.

6 kommentarer:

 1. Det er simpelthen for vild en give away - Du milde kineser en flok lækre præmier... Man kan da kun glæde sig i deltagelsen, og håbe på at være en heldig aftager ...

  SvarSlet
 2. så lækre giveaway, deler med glæde og ønsker fortsat god pinse

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih hvor de du bare sød til at dele!! <3

   Slet
 3. Wow, sikke en giveaway! Jeg har desværre ikke en blog hvor jeg kan dele opslaget, men jeg har delt det med en masse skønne mennesker på Facebook <3

  Fortsat god pinse :-)

  Mvh Lisa H

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da bestemt også lige så godt <3

   Slet