HTML

torsdag den 11. april 2013

DIY - Fimoperler, få brugt resterne

Kan i huske indlægget hvor Noah testede FIMO ler fra Monito.dk? Det hvor han lavede de fine robotter?
I det indlæg lovede jeg jer vist en DIY på de perler jeg havde lavet ud af alle resterne af leret og i skal da bestemt ikke snydes!Der er jo egentlig ikke så meget i det men somme tider kan det jo være rart at se tingene gjort.

Hele essensen omkring de perler var at når ungerne leger med ler så er der ofte en masse små rester eller små klumper der bliver blandet sammen.
I stedet for at smide alle småtterierne ud så kan de nemt bruges til at lave fine farverige perler.

Her laver jeg perlerne tofarvede men man kan jo lave dem præcis som man har lyst.


1. lav 2 pølser og lig dem op af hinanden. Rul dem derefter så de to farver snoes ind i hinanden.2. skær pølsen i mindre stykker. Str på stykkerne er ikke så vigtig, det vigtigste er at stykkerne er nogenlunde lige store ellers bliver perlerne ikke lige store.3. tril stykkerne til kugler. Fordi de to farver har været snoet om hinanden får de de look som især er tydeligt på den nederste perle til venstre.4. Jeg har brugt en tandstik som er spids og bliver bredere inde på midten. Det gør det nemmere at få et hul i en størrelse hvor der rent faktisk kan komme en tråd igennem. Herudover bliver kanten på hullet i perlen også pænnere.

5. Perlerne varmes i ovnen efter anvisninger på FIMO pakken, således at de bliver hårde.


Som sagt er der ikke så meget i det, men det er en god måde at få brugt resterne på og børnene synes det er sjovt at lave deres egne perler.

1 kommentar:

  1. Hvor smart!:D

    Jeg har for tiden gang i en give-away, hvor man kan vinde en bog, håber du tager et kig forbi?;

    elskershopping.blogspot.com

    SvarSlet