HTML

torsdag den 23. februar 2012

Yes, yes, yes og mere yes

Så er det endeligt, Noah skal starte på Østre Skole som vi ønskede!
Det 29. distriktsbarn blev indskrevet og skolen har allerede nu fået lov at åbne op for to klasser i stedet for at vente til skærringsdagen d. 5/3.

Noah er indskrevet og skal starte i SFO på Østre til april. Han kommer sammen med alle sine kammerater fra børnehaven nog en del fra hans fodboldhold. De tre drenge der har holdt sammen gennem hele børnehavetiden bliver ikke skilt ad.

Det kan slet ikke beskrives hvor glad jeg er. Udover at han som sagt kommer sammen med alle vennerne så er Østre en af de bedste i kommunen, en skole der ligger i toppen hvad angår gennemsnit ved afgangseksamen.
Egentlig er det ligeså vigtigt for mig at Noah lærer at agere socialt og for mig er karaktere ikke så vigtige i sidste ende, men han er bare så videnssøgende hele tiden og vil så gerne lære nyt og så er det rart at have en følelse af at den skole han skal gå på kan honorere det. Alternativet var Lindeskovskolen hvor han er distriktsbarn og den ligger op af et kvarter der for nylig har fået status som getto og jeg ved fra andre forældre at flere at klasserne har problemer med at nå igennem pensum fordi der bruges enormt meget tid på konflikter.

Lettelse herfra!

Husk at kigge forbi min giveaway hvis du ikke allerede har været forbi

1 kommentar:

  1. Tillykke med pladsen, - Jeg ved hvor vigtigt det er at føle sig godt tilfreds omkring børnes institutioner.!
    Og tak for din deltagelse i min giveaway, - fedt at du vil lege med :)

    SvarSlet